Haberler

Kula'ya Üst Geçit İçin Çalışmalar Başlıyor

Güncelleme:

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Etüt Proje Merkezi Müdürü Mehmet Ceylan, Kula ilçesine gelerek Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden talep edilen Kula İlçesine yapılması planlanan üst geçit projeleri üzerine bir toplantı gerçekleşti. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantının ardından Başkan Tosun, Karayolları 2. Bölge Etüt Proje Merkezi Müdürü Mehmet Ceylan ile birlikte sahada da incelemelerde bulundu. Kula'nın D-300 Karayollarından kaynaklanan trafik yükünü hafifletecek 25 metre genişliğinde açılan Cumhuriyet Caddesi bağlantı yollarını da kapsayanüst geçitlerin yapımı ile ilgili çalışmaların başladığını ifade etti.

Başkan Tosun: "Yatırımlarımız Devam Edecek"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın, Kulalı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte 2019'un Aralık ayında Kula İlçesini ziyaret etmişti. Kula ziyaretinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan'a Kula İlçesine üst geçit yapılması talebi olumlu sonuç verdi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya da giderek Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Karayolları 2. Bölge Müdürlüğünden gelen heyet ile bugün Kula'ya üst geçit yapılması ile ilgili gerekli görüşmeleri yaptık. İlçemizden geçen D300 karayolu üzerinde alt geçit ve üst geçit projelerini istişare ettik. Kula'nın ulaşumda en temel sorunu olan bu konuda bizlere destek olan hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet M. Kasapoğlu başta olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan'a ve Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdülkadir Uraloğlu'na şükranlarımı sunuyorum. Kulamızın ulaşım sorunlarını Cumhur İttifakı temsilcilerimiz AK Parti ve MHP İlçe teşkilatlarımız ve Hükümetimiz il el ele vererek çözeceğiz inşallah.Kulamıza, yeni yatırımlar kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Cahit Turhan Ankara Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title