Haberler

Kula'nın İmar ve Revizyon Plan Çalışmaları Görüşüldü

Güncelleme:

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Kula Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyeleri ve teknik personellerin katılımıyla, Kula'da sit alanları dışında kalan yerler için hazırlanan İmar planları toplantıda görüşüldü. Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda düzenlenen toplantıda, 2014 yılında onaylanan 1/1000 ölçekli revizyon imar planı ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın, jeolojik ve jeoteknik etüd raporunun yenilenmesi sebebiyle mevcut imar planının yenilenen jeolojik ve jeoteknik raporuna ve sınırları belli olan alanlara uyumlu hale getirilmesi konusu görüşüldü. Yapılan değişiklik ile Kula'da devam eden İmar ve Revizyon çalışmaları daha sağlıklı ve plan genelinde ortaya çıkan ihtiyaçların ve sorunların daha kolay giderilmesi olanağını sağlanacak.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula'nın geleceğini planlıyoruz"

Kula'da yapılan İmar ve Revizyon çalışmalarıyla Kula'nın geleceğini planladıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; " Kula'da vatandaşların yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri için ve düzenli bir şehir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kula'da sit alanları ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bugün de sit alanı dışında kalan yerlerdeki çalışmaların sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi için toplantı yaptık. Güzel kararlar aldık. Yapılan çalışmalarla hem mevcut olan tarihi yapılarımız koruncak hem de Kulamız daha güzel bir şehir haline gelecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title