Haberler

Kula Gençlik Merkezine Kavuştu

Kula Kapalı Spor Salonu'nda Kula Belediyesi ve Manisa Gençlik İl Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan gençlik merkezi açılışı yapıldı.

Kula Kapalı Spor Salonu'nda Kula Belediyesi ve Manisa Gençlik İl Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan gençlik merkezi açılışı yapıldı.

Açılışa, AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, Spor Şube Müdürü Mustafa Bulgur, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Ak Parti ilçe Başkanı Nejat Gülmez, Ak Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

"BİZİM MEDENİYETİMİZDE SEVGİ VAR"

Gençlik merkezi açılışında konuşma yapan Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Gelecek nesilleri düşünüyoruz. Dolayısıyla gelecek nesiller adına hangi işleri yapıyorsak, yapabiliyorsak mutlu oluyoruz. Bugün burada geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, daha iyi yetişmeleri, daha bilgili yetişmeleri kültürünü, adetini, geleneklerini öğrenmeleri amacıyla bu merkez açılıyor. Bu merkezde gençler birbirini tanıyacak, değerlerini bilecek ve ülkemizin değerleri üzerinde yükselmesine olanak sağlayacak. Bizim medeniyetimizin güzel hasretlerinin dünyaya yayılmasını temin edecek ve bugün dünyanın ihtiyaç duyduğu adaletli yönetimi, kardeşlik duygularıyla barış içerisinde yaşamasını sağlayacak. Bizim medeniyetimiz köklüdür, bizim medeniyetimizde insana değer vardır. Bizim medeniyetimizde sevgi vardır" dedi.

MASA TENİSİ OYNADILAR

Yapımı tamamlanan gençlik merkezinde çok amaçlı bir adet konferans salonu, bir adet dinlenme odası, iki derslik ve bir adet müzik odası bulunuyor. Kapalı spor salonu içerisinde yer alan iç dizaynı tamamen Manisa Gençlik İl Spor Müdürlüğü tarafından yapılan gençlik merkezinin hizmete girdiğini ifade eden belediye başkanı Selim Aşkın, oluşturulan gençlik merkezi ile gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi, onların paylaşımda bulunabileceği bir misyonunu üstlendiğini belirtti. İlçemizde gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlenmesi, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesi ve eğlenceli saatler geçirmeleri için modern ve nezih bir mekan tasarladıklarını belirten Aşkın, "Daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum için böyle güzel merkezlerle belediye olarak yatırımlara devam edeceğiz" dedi. Açılışın ardından Ak Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş masa tenisi oynayarak Gençlik Merkezi hakkında yetkililerden bilgi aldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Aşkın Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title