Haberler

Küfür Cinayeti Kamerada

Küfür cinayeti kamerada Adana'da küfür nedeniyle Suriyeli bir kişinin öldürüldüğü olay, güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendiADANA - Adana'da küfür nedeniyle Suriyeli bir kişinin öldürülmesi güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Küfür cinayeti kamerada

Adana'da küfür nedeniyle Suriyeli bir kişinin öldürüldüğü olay, güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi

ADANA - Adana'da küfür nedeniyle Suriyeli bir kişinin öldürülmesi güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, önceki gün Yüreğir ilçesi Doğankent Cumhuriyet Mahallesi 5 bin 490 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre ülkesindeki iç savaştan kaçarak Adana'ya yerleşen Aziz El Casim (25), alkol aldıktan sonra arkadaşı Başar Musa'yla buluştu. Alkollü olan genç arkadaşı Musa'ya küfür etmeye başladı. İki arkadaş arasında çıkan sözlü tartışma kısa süre sonra kavağa dönüştü. Başar Musa, cebinden çıkardığı bıçakla arkadaşını kalbinden bıçaklayarak kaçtı.

Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Ağır yaralanan Aziz El Casim ambulansla kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısını olaydan kısa bir süre sonra yakaladı. Arkadaşı tarafından öldürülen genç adamın üzerinden kimlik çıkmaması üzerine alınan parmak izi sonucu Aziz El Casim'in 2016 yılında işlenen bir cinayet olayını karıştığı ve camiden hırsızlık yapan kişinin kendisi olduğu tespit edildi. Casim'in cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Musa ise gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu devam eden Musa'nın bugün adliyeye sevk edilesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Doğankent Yüreğir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title