Haberler

Küçükyalı'da Aşırı Hız Kazaya Neden Oldu : 4 Yaralı

İSTANBUL- (ÖZEL-DHA) - Küçükyalı`da aşırı hız yapan otomobil sürücüsü , başka bir otomobili sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırıma çarptı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 02.30 sıralarında Küçükyalı sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre Eren Arzuman kullandığı 34 VY 8121 plakalı otomobili ile hız yapmaya başladı. Ancak bu sırada Arzuman`ın kullandığı otomobilin önüne başka bir otomobil çıktı. Otomobili sollamak isteyen Arzuman direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırıma çarptı. Kaldırıma çarpan otomobil savrulmaya başladı. Savrulan otomobil yüz metre sürüklendikten sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan Eren Arzuman, Özgür Bıdık,Can Başaran ve Gökhan Aydın yaralandı. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title