Haberler

Küçükoğlu: "Tesud'un Mektup ile İlgili Yok"

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (Tesud) Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, 'Bir Kısım Emekli Subayın, Cumhurbaşkanlığı Seçimine Yönelik Olarak Genelkurmay Başkanlığına Sözde Mektup Yazılması Konusuyla Türkiye Emekli Subaylar Derneğinin Hiçbir İlgisinin Bulunmadığını' Bildirdi.

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, ''bir kısım emekli subayın, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik olarak Genelkurmay Başkanlığına sözde mektup yazılması konusuyla Türkiye Emekli Subaylar Derneğinin hiçbir ilgisinin bulunmadığını'' bildirdi.

TESUD Genel Merkez Yönetim Kurulu adına yazılı açıklama yapan Küçükoğlu, dernek olarak emekli general ve subayların mektup yazma ve tavsiyede bulunma yönündeki girişiminden haberlerinin olmadığını belirtti. Küçükoğlu, ''Bir kısım emekli subayın Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik olarak Genelkurmay Başkanlığına sözde mektup yazılması konusuyla derneğin hiçbir ilgisinin olmadığını'' vurguladı.

Mektup yazma konusunda siyasete girmiş eski bir askerin adının geçtiğini ifade eden Küçükoğlu, ''Bu arkadaşımızın yeniden siyasette parlamak için böyle bir haberi kullandığı endişesini taşıyorum'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title