Haberler

Küçükler Futbol Samsun Grup Birinciliği

Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen Küçükler Futbol Samsun Grup Birinciliği müsabakaları başladı.

Samsun Kadıköy Spor Tesisleri'nde yapılan ve 2 gün sürecek olan Küçükler Futbol Samsun Grup Birinciliği müsabakalarına çeşitli illerden 15 okul katılıyor. Türkiye'den 9 bin okulun katılımıyla yapılan turnuvalarda Samsun, Şanlıurfa, Alanya, Antalya, Marmaris, İzmir, Ankara, Bursa olmak üzere 8 bölgede grup birinciliği müsabakaları yapılıyor. Samsun 23 Nisan İlköğretim Okulu, Ankara'da yapılan grup birinciliğinde üst tura çıkmayı başardı. Öte yandan Samsun İnönü İlköğretim Okulu, Marmaris'te yapılan grup birinciliğinde yine bir üst tura çıkmayı başaran okullar arasına girdi. Türkiye'de 8 bölgede üst tura çıkacak olan 32 takım, Mayıs ayında İstanbul'da yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone Küçükler Futbol Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecekler.

Samsun'da çeşitli illerden gelen ekipleri ağırlamaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi ve Samsun İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Çepniler, "Geleceğin sporcularını geleceğe hazırlamak için kazanma ve kaybetme duygusunu yaşatmak istiyoruz. Kazananı tebrik, kaybedenin mağlubiyeti kabul etmek duygusunu hissederek çocuklara mutluluk aşılamayı hedefliyoruz" dedi.

(OE-SA-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title