Haberler

Küçükler'den Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2013-2014 eğitim öğretim yılının başta öğrenciler, öğretmenler ve veliler olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, eğitim camiasına başarılar diledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2013-2014 eğitim öğretim yılının başta öğrenciler, öğretmenler ve veliler olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, eğitim camiasına başarılar diledi. Başkan Küçükler, çocuklar ve gençlerin çağın ihtiyaçlarına göre yetiştirilmesi gerektiğini belirtti. Türkiye'nin son 10 yıl içerisinde eğitim ve öğretimde büyük mesafeler kat ettiğini, günün koşullarına göre okulların araç ve gereçlerle donatıldığına vurgu yapan Başkan Küçükler, "Dünya'da ne varsa bizde de o var. Teknolojinin bütün nimetlerinden çocuklarımız da artık yararlanabiliyor" dedi. Toplumun öğretmenleri her zaman baş tacı olarak gördüğünü kaydeden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Topluma hizmet veren her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, Türk Milleti'nin milli ve manevi değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını ve milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınıza olan inancımız tamdır. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' anlayışıyla hareket eden milletimiz için siz öğretmenlerimizin değeri çok yücedir. Bütün arzumuz öğrencilerimizin de siz değerli öğretmenlerimizden gereği biçimde yararlanmalarını bilmeleridir."

"GENÇLER, ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR"

Başkan Ahmet Küçükler, gençlerin modern Türkiye'nin geleceği olduğunu bildirdi. Mesajında öğrencilere seslenen Başkan Küçükler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sevgili öğrenci kardeşlerimizin yılın başında işi sıkı tutmaları gerekir. Zira bu ülkenin geleceği, gençlerimizin omuzlarına verilmiştir. Gençlerimiz ve öğrencilerimiz ne kadar iyi yetişirlerse, kendilerini ne kadar iyi yetiştirirlerse ülkemizin ileri çağları yakalaması daha da kolay olacaktır. Onların başarısı ülkenin başarısıdır. Onlar durmadan çalışacaklar, bizler de onların bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, başarılı bir eğitim dönemi geçirmemizi Yüce Allah'tan temenni ediyorum. Bu arada tüm öğretmen ve öğrencilerimizle ailelerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Öte yandan Tatbikat İlköğretim Okulu öğrencileri, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Osman Nuri Aydın ve Okul Müdürü Yunus Emre Özdoğan ile birlikte Başkan Küçükler'i ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette öğretmenler, şehirdeki eğitim ve öğretim hayatına destek veren Başkan Küçükler'e teşekkür etti. Küçükler, ziyaret sonrası öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Küçükler Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title