Haberler

Küçükler: "Başbakanımız Bize Hangi Görevi Tevdi Ederse O Görevi Yapmaya Devam Edeceğiz"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini belirterek, "Sayın Başbakanımızla görüştüm. Bu dönem yeni bir adayla devam etmek istiyorlar. Başbakanımızın takdiridir. Aday kim olacak, şu an bilmiyorum. Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"Bu görevlendirmeler ve değişimler hizmette bir bayrak yarışıdır" diyen Küçükler, yaptığı açıklamada, "2004 yılında hizmet bayrağı bize teslim edildi. AK Partili bir belediye başkanı olarak on yıl boyunca durmadık, koştuk. Kalben müsterihim. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi yine Başbakanımızın bir takdiridir. Biz AK Parti'nin bir hizmet neferiyiz. Sayın Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

"AK Parti Hükümetleri ve AK Partili belediyeler eliyle yürütülen icraatlarla Türkiye Cumhuriyeti bir kutup yıldızı gibi on yılda yeniden parladı" diyen Başkan Küçükler, şu görüşlere yer verdi:

"AK Parti mensubu olarak iki dönemdir yürüttüğüm Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığım sırasında, görev yıllarımızı, dolu dolu geçirdik. İçme suyundan çöpüne, atık su artıma tesislerinden asfalt ve kaldırımlarına, park ve bahçelerinden, sosyal ve kültürel mekanlarına, altgeçitlerinden kavşaklarına, kapalı otoparklardan rekreasyon alanlarına, kentsel dönüşümünden tarihi mekanlarının gün yüzüne çıkarılmasına, yeni terminal binalarından et entegre tesislerine, açık kapalı spor tesislerinden spor takımlarına kadar, yüzlerce hizmeti, ekip arkadaşlarımla birlikte, Erzurum'a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Göreve geldiğimizde söylediğimiz bir söz vardı: İnşallah, bu millet hizmetini yüzümüzün akıyla yapar ve yine yüzümüzün akıyla ayrılırız. Allah'a çok şükrediyorum; büyük bir mesuliyeti yerine getirmenin, başarmış olmanın, huzuru içindeyim."

Av. Ahmet Küçükler, AK Parti'ye mensup bir siyasetçi ve hizmet insanı olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partinin emrinde olduğunu, nerede görev verilirse orada millete ve vatana hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilecek başkan kim olursa olsun, her türlü desteği vereceğini ve yanında yer alacağını açıklamalarına ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Küçükler Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title