Haberler

Küçükkuyu Palmiye ile Yeşerecek

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine Bağlı Küçükkuyu Beldesinde Müteahhit İsmail Hakkı Turgut, Beldenin Ağaçlanması Amacıyla Belediyeye Bin Adet Palmiye Fidanı Hediye Etti.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde Müteahhit İsmail Hakkı Turgut, beldenin ağaçlanması amacıyla belediyeye bin adet palmiye fidanı hediye etti.

Belediye garajında palmiye fidanlarını Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy'a teslim eden İsmail Hakkı Turgut, fidanları Gönen'den getirdiklerini, belirterek, "1,5 yaşındaki fidanlar 5 yıl sonra bir insan boyuna ulaşacak. Bundan sonrada beldenin güzelleşmesi için belediyeye her türlü desteği vermeye hazırım" dedi.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy ise İsmail Hakkı Turgut'a teşekkür ederek,fidanların bir bölümünün belediye ekipleri tarafından bölünmüş yollara ve yeşil alanlara dikileceğini, geri kalan bölümünün ise ilçe halkına ücretsiz olarak dağıtılacağını söyledi.

Aksoy, özellikle zeytin ağacının kesilmesini yasaklayan meclis kararına, Küçükkuyuluların destek vermesini ve inşaat yapmak için zeytin ağacını kesenleri belediyeye ihbar etmelerini istedi.

(BE-AÖ) 24.03.2008 14:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title