Haberler

Küçükçekmece'de Tütün Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHAKüçükçekmece'de nargile ve sigara tütünü satan iş yerine müşteri gibi giren iki hırsız yaklaşık 5 bin liralık değerindeki sigara tütünü çaldı.

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA

Küçükçekmece'de nargile ve sigara tütünü satan iş yerine müşteri gibi giren iki hırsız yaklaşık 5 bin liralık değerindeki sigara tütünü çaldı. Hırsızlık anları ise işyerin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, İnönü Mahallesi, Maslak Çeşme Caddesi'nde 14 Temmuz'da saat 17.50 sıralarında meydana geldi. Nargile ve sigara tütünü satılan iş yerine müşteri gibi gelen iki kişiden birisi dükkan sahibinden sigara tütünü istedi. İş yeri sahibi istediği sigara tütünü vermek için hazırlarken diğer kişi de tütün paketlerin bulunduğu yere doğru ilerledi. Sakince paketlerden birini alan hırsız, kadın arkadaşının alışveriş tamamlamasından sonra diğer hırsız iş yerinden sakince çıktı.İş yeri sahibi bir süre sonra hırsızlığı fark ederek polisi aradı. Olay yerin gelen polis ekipleri iş yerinde bulunan güvenlik kamerasından hırsızlık anı izleyerek eşkallerini belirledi. Hırsızları yakalamak için çalışma başlatıldı.

OLAY ANI KAMERADA İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde dükkana iki kişi geliyor. Birisi müşteri gibi dükkandan sigara tütünü istiyor. Dükkan sahibi istediği siparişi hazırlarken diğer hırsız ise tütün paketinin bulunduğu yere doğru ilerliyor. Bir süre bekliyor. Daha sonra tütün paketlerin bulunduğu yerden kimse fark etmeden paketin birisini alan hırsız sakince dükkandan çıkıyor.

YAKLAŞIK 5 BİN LİRA TÜTÜNÜ ÇALDILAR

Hırsızlık nedeniyle 5 bin lira zararı olduğunu iddia eden işyeri sahibi Şeref Özgün, "14 temmuz tarihinde akşam saatlerinde gerçekleşti. Biz de çalışıyorduk. Bir tane bayan geldi. Bizi oyaladı. O arada diğeri de geldikten sonra fırsat bulup ayağına parçasına saklayıp paketi götürdü. 5 bin liraya yakın zararımız oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece İstanbul Maslak Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title