Haberler

Küçükçekmece'de terazi hırsızı kamerada

Güncelleme:

Küçükçekmece'de terazi hırsızı kamerada Küçükçekmece'de, kimliği belirsiz bir kişi sabah saatlerinde girdiği binadan yaklaşık 16 bin TL'lik değerindeki dijital terazileri çaldı.

Küçükçekmece'de terazi hırsızı kamerada

İSTANBUL - Küçükçekmece'de, kimliği belirsiz bir kişi sabah saatlerinde girdiği binadan yaklaşık 16 bin TL'lik değerindeki dijital terazileri çaldı. Malzemeleri çalınan pazarcı esnafı ise yaklaşık iki haftadır pazara çıkmadığını söyledi.

Olay, 8 Mart Salı günü sabah saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi 4 katlı binanın kapısına gelerek etrafı yokladıktan sonra içeri girdi. Şahıs daha sonra binanın bodrum katına inerek burada pazarcı esnafına ait 4 tane dijital terazi, aydınlatma kabloları ile poşet içindeki bir miktar bozuk parayı çalıp gitti. Yaklaşık 16 bin TL değerinde malzeme çalan hırsız, dakikalar içinde kayıplara karıştı. Hırsızın kaçma anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Durumu fark eden pazarcı esnafı ise karakola giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise hırsızın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay hakkında konuşan Pazarcı Şefik Aşkın, "Ben gece hale mal almaya gitmiştim. Bizimkiler aradılar dediler ki, birisi senin terazilerini çalmış. Adam gelmiş, kapıyı kurcalamış ve açmış. Daha sonra 4 tane terazimi, kablolarımı ve bir miktar bozuk parayı alıp çıkmış. Yaklaşık 16 bin TL değerinde çalıp kaçıyor. Sokağın başında bir yere saklamış, kimsenin olmadığını fark edince hepsini alıp gitmiş. Yaklaşık 2 haftadır pazara çıkamıyorum, bunların bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title