Haberler

Küçükçekmece'de sınıf öğretmeni evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Küçükçekmece'de sınıf öğretmeni evinde ölü bulundu Küçükçekmece'de, sınıf öğretmeninden haber alamayan okul yönetimi evine giderek polise haber verdi.

Küçükçekmece'de sınıf öğretmeni evinde ölü bulundu

İSTANBUL - Küçükçekmece'de, sınıf öğretmeninden haber alamayan okul yönetimi evine giderek polise haber verdi. İtfaiye yardımıyla eve giren müdür ve polis ekipleri öğretmenin cansız bedeni ile karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, dün sabah saatlerinde Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ara tatilinin bitmesiyle okullar açılırken, Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan E.E ise okula gelmedi. Okul yönetimi öğretmen E.E.'yi telefonla aradı ancak cevap veren olmadı. Bunun üzerine okul müdürü 20 yıllık sınıf öğretmenin evine gitti. Bina görevlisiyle kapasını çaldı ancak ses gelmediği ve kapıyı açan kimse olmayınca polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin kapıyı açmasıyla içeri giren ekipler, öğretmenin yatak odasında tavana asılı cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan ilk müdahalede öğretmenin öldüğü tespit edildi. Bunun üzerine olay yerinde inceleme yapıldı.

Yapılan incelemenin ardından 20 yıllık sınıf öğretmenin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

"Akşam sesler duydum, sabah duyunca şok oldum"

Akşam saatlerinde çivi çakma seslerini duyduğunu ve olayı duyduğunda şok olduğunu anlatan öğretmenin 10 yıllık komşusu Nuran Cengiz, "Yaklaşık 10 senedir benim komşum. Akşam sesler duydum, sabah duyunca şok oldum. Aktif birisiydi, çok iyi birisiydi, kimseye zararı olmayan birisiydi. Bir de onunla hemşeriyiz, sorarım ederim hemşerimi nasılsın, iyi misin? Duyduğuma göre tavana çengel takmış, çünkü asılacak bir yer yok. Saat gece 22.30 gibi ses geldi, demek ki o arada çengeli taktı. Herhangi bir sorunu yoktu. Bana önceden öte beri verdi, abla bunlar bana lazım değil dedi" diye konuştu.

İtfaiyeyi görünce şaşırdığını anlatan Cengiz, "Sabah okul müdürü geldi. Okula gelmeyince telefonunu aramış, açmayınca buraya geldi. Kapıcı ile kapıyı çaldılar açmayınca itfaiyeye haber verdiler" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Küçükçekmece İtfaiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Aysel Çeliktürk:

Ahhh Erkan bey yaktın içimizi bu ani gidişin hiç olmadı ???????????????????? 4 sene geçirdik geçen yıl mezun ettin çocuklarını offf offf ?????????????? mekanın cennet olsun ??

6
0
yanıtYanıtla
Bahriye İrem Yavuz:

Hocam be niye bizi bırakıp gittiniz şu anda sizin sayenizde oyunculuk da çok iyiyim keşke gitmeseydin ve hocam ????

0
0
yanıtYanıtla
Murat Turan:

Ornek bir öğretmendi ölumuyle Kücukcekmece bugün sana agladi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title