Haberler
Güncelleme:

Pitbul, 7 yaşındaki çocuğu hastanelik etti

İstanbul'da dedesiyle birlikte parka oyun oynamaya gelen 7 yaşındaki çocuğa, pitbull cinsi köpek saldırdı. Köpeğin saldırısı sonucu kolu kırılan çocuk hastaneye kaldırıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

atcan:

sahibiyle aynı odaya kapatın sahibini yesin.

16
0
yanıtYanıtla
BRO:

Bu vahşi hayvan bu ülkede yasaklanmalı.

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Köpek uyutulmali sahibinede hem hapis hemde para cezasi verilmesi gerek ama nerde o kanunbir cok ulkede pitbull yasak gezdiriyorsun azinda maske ve ipini bos birakmamasilazim sahibinin bu ceza aslinda köpegin sahibine verilmeli o uyutulmali

5
0
yanıtYanıtla
Türkiyem:

Pitbulu hayvan severler değil de insan sevmeyenler gezdiriyor anlaşılan.

3
1
yanıtYanıtla
insan.:

bu tür köpekler kesinle yasaklanmalı itlaf edilmeli. Daha uysal hayvanlar beslenmeli. Kendi çocuğunuzun başına geldiğini düşünün pitbul severler!!!!!!!!!!!

4
0
yanıtYanıtla
.....:

Bu haber konusu Pitbull olsa da saldırgan olan her hayvanı ağız korumalığı veya bunun gibi güvenlik eşyaları olmadan sokaklarda gezdiren tüm iki ayaklı hayvanların münasip yerine güzel bir odun sokucaksın ki hayvanı her gezdirmeye çıkarttığında aklına bacak arasındaki acı gelsin. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Zaptedemiyeceksen ne diye gezdiriyorsun be kadın.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title