Haberler

Küçükçekmece hırsızlık girişimi kamerada

Güncelleme:

- Küçükçekmece hırsızlık girişimi kamerada Kargo şubesine girmeye çalışanlar alarmı duyunca kaçtılar Küçükçekmece'de, kargo şubesine girmeye çalışan maskeli 3 şüpheli, alarmın çalmasıyla bir şey çalamadan kaçtı.

- Küçükçekmece hırsızlık girişimi kamerada

Kargo şubesine girmeye çalışanlar alarmı duyunca kaçtılar

İSTANBUL - Küçükçekmece'de, kargo şubesine girmeye çalışan maskeli 3 şüpheli, alarmın çalmasıyla bir şey çalamadan kaçtı. Şüphelilerin hırsızlık girişimi kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü gece saatlerinde Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz maskeli 3 şahıs, 34 BLT 044 plakalı beyaz otomobille sokağa geldi. Maskeli şahıslar önce etrafı gözetledi ardından kargo şubesinin olduğu dükkana girmeye çalıştı. Kepengi kırmayı başaran hırsızlar, daha sonra iç kapıyı açmaya çalıştı. Yaklaşık 4 dakika süren hırsızlık girişiminde alarmın çalmasıyla komşular bağırmaya başladı.

Komşular, olayı fark ederek polise haber verdi. Komşuların bağırması ve alarmın çalmasıyla içeri giremeyen hırsızlar, polis gelmeden olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi çalışması yaptı. Yapılan çalışmanın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Maskeli şahısların hırsızlık girişimi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece İstanbul Halkalı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title