Haberler

Küçükçekmece'de tahliye davası açan avukata saldırı

Güncelleme:

Küçükçekmece'de tahliye davası açan avukata saldırı Küçükçekmece'de baro saldırıya uğrayan avukat için eylem yaptı Küçükçekmece'de yaşayan avukat Osman Karakuş, tahliye davası açtığı komşusunun beyzbol sopalı saldırısın uğradı.

Küçükçekmece'de tahliye davası açan avukata saldırı

Küçükçekmece'de baro saldırıya uğrayan avukat için eylem yaptı

İSTANBUL - Küçükçekmece'de yaşayan avukat Osman Karakuş, tahliye davası açtığı komşusunun beyzbol sopalı saldırısın uğradı. Kafası yarılan avukat Karakuş, tedavisinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan zanlı ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Küçükçekmece Adliyesi önünde açıklama yapan avukatlar, meslektaşlarına yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Küçükçekmece'de yaşayan avukat Osman Karakuş, kiracısı ile problem yaşayan komşusunun avukatlığını üstlendi. Kiracıya tahliye davası açan avukat Karakuş, geçtiğimiz gün beyzbol sopalı saldırıya uğradı. Kiracı Murat Y. evinin önünde avukat Karakuş'u feci şekilde dövdü. Aldığı 8 beyzbol sopası darbesiyle kafası yarılan avukata ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Hastaneye kaldırılan avukat tedavisinin ardından taburcu edildi.

Avukat Karakuş'un şikayetçi olduğu zanlı Murat Y. polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul 2. Barosu, Küçükçekmece'de darp edilen avukat arkadaşları için toplanarak basın açıklaması yaptı. Açıklamada, saldırının savunma makamına ve adalete yapıldığı belirtildi.

Toplanan avukatlar adına açıklama yapan İstanbul 2 Numaralı Baro Başkanı Avukat Yasin Şamlı, "Bu saldırıya uğrayan Osman bey meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Bu savunma yapılan bir saldırı olarak değerleniyoruz. Savunmaya yapılan saldırı adalete yapılmış saldırıdır. Ayrıca yargıya yapılmış bir saldırıdır. Şiddetin her türlüsü çok kötüdür ama bir meslek icraatı sırasında yapılan saldırı ise daha kötüdür. Biz esasen bütün meslektaşlarımıza yapılan saldırılara karşı olacağız. Meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve davanın sonuna kadar takip edeceğimizi ifade ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra olayı anlatan ve saldırıya uğrayan Osman Karakuş, "Ev sahibi bu şahsı tahliye etmek istiyordu benle irtibata geçti. Biz de tahliye davası açtık. Bana hakaret ve tehditleri nedeniyle 6 aylı bir uzaklaştırma kararı alınmıştı. O kararın bitmesini beklemiş. Daha sonra apartman toplantısında, salona gelerek beyzbol sopası ile kafama bir kere vurdu. Sonra onunla birlikte düştük. Sonra ben kaçmaya çalıştım. Ayağa kalkarken kafamın farklı yerlerine vurdu. Diyor ki, 'bana vurdu şuurumu kaybettim vurdum' şuurunu kaybeden bir insan isabetli vuruş yapamaz. Hepsini isabetli bir şekilde kafama vurdu. Elinde birde uzun bir bıçak vardı. Kafamda 32 dikiş var 8 yerden darbe aldım" şeklinde anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Küçükçekmece İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title