Haberler

Küçükcan: "Ak Parti Kalkınma ve İstikrarın Tek Adresidir"

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, AK Parti hükümetlerinin 80 yılda yapılamayanları 13 yılda yaptığını söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, AK Parti hükümetlerinin 80 yılda yapılamayanları 13 yılda yaptığını söyledi.

Kozan ilçesinden başladığı seçim çalışmalarına sırasıyla İmamoğlu, Ceyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde devam eden Milletvekili Talip Küçükcan, AK Parti hükümetlerinin yaptığı ve bundan sonra yapmayı taahhüt ettiği hizmetleri anlatıyor. Küçükcan, "AK Parti 13 yıllık hükümeti döneminde, 80 yılda yapılamayan hizmetleri yaptı. 80 yılda Türkiye'de 450 bin öğretmen atanabildi. AK Parti sadece 13 yılda 550 bin yeni öğretmen atadı. Yine 80 yılda 79 üniversite açıldı AK Parti ise 13 yılda 110 yeni üniversite açtı. Bu bir sessiz devrimdir" dedi.

"MİLLET HİZMETİN TAKDİRİNİ YAPIYOR"

AK Parti'nin gücünü her zaman milletten aldığını söyleyen Küçükcan, "İktidara geldiğimiz zaman 2002'de, biz 2023'ü düşünüyoruz dedik. Hatta 2053, 2071'i düşünüyoruz dedik. Bize inanmak istemediler. 'Böyle bir şey mümkün olur mu?' dediler. Çünkü her bir buçuk yılda hükümetler değişiyor, darbeler oluyor, koalisyonlar bozuluyordu. Siyasi istikrar diye bir şey kalmamıştı. Ama biz uzun vadeli planlar olur dedik. Bu millete hizmet ederseniz, bu millet de bunun takdirini yapar. O nedenle 2002, 2007 ve 2011'de milletimiz bize güvendi ve AK Parti'yi iktidara taşıdı. İşte o nedenle Allah milletin yokluğunu göstermesin. Çünkü onların desteğinin yokluğu demek memleketin çilelerle boğuşması demek" şeklinde konuştu.

"YETERİNCE ANLATAMADIK"

AK Parti Hükümetleri döneminde yapılan hizmetlerin yeterince anlatılamadığını ifade eden Milletvekili Küçükcan, "13 yılda çok hizmet yaptık. Ama o hizmetleri sanırım yeterince anlatamadık. Daha yapmamız gereken çok hizmetler var. Ayrıca 80 yılın ihmalini, AK Parti'den 13 yılda temizlemesini beklemek de adaletsizlik olur. Hizmetlerin devam etmesi için önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde yine bizimle beraber olun. El ele verelim. Sırt sırta verelim. Gönül gönüle verelim. Türkiye'yi 3 aydır yaşadığımız riskli günlerden kurtaralım. AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyalım. O koalisyon yıllarını anlatmaya gerek yok. Geçmiş yıllarda hep gördük" dedi.

"BAĞIMSIZLAŞIYORUZ"

Milletvekili Küçükcan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bakın AK Parti'nin yaptığı güzel bir şey daha var. Türkiye 1973-1974'de Kıbrıs'a çıkarma yaptığında ne oldu? 'Ambargo' dediler. Güya dost ülkeler 'Biz silah vermiyoruz. Biz size gemi vermiyoruz. Uçak vermiyoruz. Tank vermiyoruz' dediler. Elimizi kolumuz bağlandı. Şimdi ne yapıyoruz? Savunma sanayimizi kurduk, geliştirdik ve üretim yapıyoruz. Silahlarımızı kendimiz imal ediyoruz. Daha Bayraktar adlı gemiyi yeni indirdik denize. Bu çok önemli gelişme. Türkiye bağımsızlaşıyor bu konularda. Bizim de bunu yapan siyasi liderlere omuz vermemiz lazım. Bu sorumluluğu paylaşmamız lazım. Siz 'Benim bir tane oyum var. Neyi değiştirir?' diyebilirsiniz. Çok şey değiştirir bir oy. Hem birer oy diye düşünmeyeceğiz. Senin eşin var, çocuğun var, amcan var, dayın var. Dolayısıyla böyle el ele verdiğimiz zaman, oyları uç uca koyduğumuz zaman inşallah tekrar tek başımıza iktidar oluruz. Biz bu memleketin bize verdiği, bizi yetiştirdiği, bizi getirdiği noktada hizmet etmek için tekrar yollara düşeriz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talip Küçükcan Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title