Haberler

Küçükcan: "Adana'nın Kent Lobisine İhtiyacı Var"

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, Adana’nın güçlü bir kent lobisine ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, Adana'nın güçlü bir kent lobisine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Adana Genç İşadamları Derneği'nin Yelken Kulubü'nde düzenlediği yemekte konuşan Küçükcan, 7 Haziran Seçimleri'nden sonraki koalisyon görüşmelerinin siyaset dilinde bir yumuşama meydana getirdiğini, toplumsal ve siyasal kutuplaşma riskinin giderilmesi için de uygun bir zemin oluşturduğunu söyledi.

Her kesimin sorumlulukla davranması gerektiğini belirten Milletvekili Talip Küçükcan, "7 Haziran seçimlerinden sonra CHP, MHP ve HDP milletvekillerini tek tek arayarak tebrik ettim. Adana için birlikte çalışmaya hazır olduğumu söyledim. 1 Kasım Seçimleri sonrasında da aynı tutumu sergileyeceğim. Siyasi görüş farklılıklarının Adana'ya hizmet etmeye engel olmaması gerektiğine inanıyorum" dedi.

Adana'nın biran önce güçlü bir şehir lobisi oluşturması gerektiğini belirten Milletvekili Talip Küçükcan, "Sanayici, işadamı, girişimci, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler, yani Adana'ya hayat veren bütün paydaşlar bir araya gelmeli. Siyasi görüş farklılıklarını bir yana bırakıp Adana için birlikte hareket etmeli. Bu yapıldığı takdirde kentin sorunları daha hızlı gündeme alınarak çözüm üretilir. Sanayi ve Ticaret Odası, Borsa, Organize Sanayi Bölgesi yönetimlerinin öncülüğünde şehir lobisi oluşturulmalı. Oluşturulacak lobiye belediyelerin de destek vermesi lazım. Adana'da güçlü ve tek ses veren bir şehir lobisi toplumsal bütünleşmeye de katkısı olacaktır" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarını da dinleyeceklerini, geniş bir kent danışma kurulu oluşması için çalışacaklarını ve kendilerine ulaştırılan projelerin hayata geçirilmesi için çaba sarf edeceklerini belirten Küçükcan, siyasetin temsil gücünün kişisel kaldığında çok sınırlı olacağını, güçlü bir kent lobisinin siyasilere destek vermesi halinde ise Adana'yı Ankara'da temsilin çok daha güçlü bir hale geleceğini söyledi.

Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuyan da konuşmasında, Adana'nın beklentilerini dile getirerek iş dünyasının projelerine siyasilerin destek vermesi gerektiğini söyledi.

Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Sefa Noyaner ise Adana şehir milliyetçiliğine önem verilmesini, kentin biriken sorunlarının çözümünde birlikte hareket edilmesini ve siyasilerin ulaşılabilir olmasını dilediklerini söyledi.

Yemeğe katılan iş adamları da 1 Kasım Seçimleri'nin istikrar açısından önemli olduğunu ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini dilediklerinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talip Küçükcan Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title