Haberler

Küçükbaş hayvan hırsızlığı: 2 tutuklama

Güncelleme:

Küçükbaş hayvan hırsızlığı: 2 tutuklamaKAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonda bir ahırdan 10 adet küçükbaş hayvan çalan 3 kişiyi yakaladı.

Küçükbaş hayvan hırsızlığı: 2 tutuklama

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta jandarma ekiplerince yapılan operasyonda bir ahırdan 10 adet küçükbaş hayvan çalan 3 kişiyi yakaladı. Şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Elbistan ilçesinin Yalıntaş mahallesinde M.K. isimli şahsa ait çalınan 10 adet küçükbaş hayvanın bulunması için çalışma başlattı.

Ekipler yaptıkları çalışmalarda, Afşin ilçesinde A.D, A.A, M.K isimli şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çalınan hayvanlar ele geçirildi. Şüphelilerden 3 kişiden A.A ve M.K çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ele geçirilen 10 adet küçükbaş hayvan ise sahibine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Jandarma Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title