Haberler

Küçük Yusuf'un Büyük Sevgisi

Küçük Yusuf'un büyük sevgisi Kedi üşümesin diye montunu kedinin altına serdiKAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta ilkokul 3. sınıf öğrencisi Yusuf Ziya Oğulluk'un, okul bahçesinde yerde yatan kedinin altına üşümesin diye montunu sermesi görenlerin takdirini topladı.

Küçük Yusuf'un büyük sevgisi

Kedi üşümesin diye montunu kedinin altına serdi

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta ilkokul 3. sınıf öğrencisi Yusuf Ziya Oğulluk'un, okul bahçesinde yerde yatan kedinin altına üşümesin diye montunu sermesi görenlerin takdirini topladı.

Onikişubat İlçesi Şehit Fatih Gök İlkokulu'nda yaşanan olayda zil çaldıktan sonra öğrenciler okuldan çıkmaya başladı. O sırada okulun bahçesinde bir kedinin yerde yattığını gören ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Ziya Oğulluk, üzerindeki montu çıkararak yerde yatan kedinin altına serdi. Durumu fark eden okul müdürü Menderes İmalı ise duygulanarak öğrencisinin o anını fotoğrafladı.

Soğuk havada kedinin üşümemesi için altına montunu serdiğini ve bir müddet sonra aldığını söyleyen Yusuf Ziya Oğulluk, "Okul çıkışında kedimize baktım. Kedinin üşüdüğünü fark ettim ve üzerimdeki montu çıkarıp kedinin altına serdim. Kedinin üşümesi gidince de montumu geri aldım. Tüm insanlar sokak hayvanlarına iyi davranmasını istiyorum" diye konuştu.

Yusuf'un yaptığı davranıştan dolayı duygulandığını dile getiren okul müdürü Menderes İmalı, "Okulumuzda bin 20 tane öğrencimiz eğitim görüyor. Okulumuzun bahçesinde ve içinde dolaşan 2 tane kedimiz var. Bu kediler çocuklarımızdan korkmuyor ve çocuklarımız ile oynuyorlar. Geçtiğimiz ay bir olay yaşadım ve kedinin altında kedinin montunu gördüm. Yusuf'un yaptığını öğrendim ve kendisine neden yaptığını sordum. O da, 'kedi üşümesin diye montumu kedinin altına serdim' dedi. Biz, geçmişte mimarisinde kuşlar barınsın diye onlara yuva yapan neslin torunlarıyız. ve nesillerimize de bu kültürün aktarılması lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yusuf Ziya Öztabak Kahramanmaraş Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title