Haberler

Küçük Öznur'un Kalbi Derste Durdu

Mersin'in Silifke İlçesine Bağlı Atakent Beldesindeki İlköğretim Okulunda Okuyan ve Beden Eğitimi Dersinde Aniden Fenalaşarak Yere Düşen 4'ncü Sınıf Öğrencisi Öznur Altıner (10), Hayatını Kaybetti.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesindeki ilköğretim okulunda okuyan ve beden eğitimi dersinde aniden fenalaşarak yere düşen 4'ncü sınıf öğrencisi Öznur Altıner (10), hayatını kaybetti.

Susanoğlu İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencisi Öznur Altıner, beden eğitimi dersinin başlangıcında aniden yere yığıldı. Atakent Belediyesinin ambulansıyla beldedeki sağlık ocağına kaldırılan öğrenci, daha sonra 112 Acil servis ambulansıyla Silifke Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildi. Ancak, küçük kızın, yere düştüğü anda hayatını kaybettiği, hastaneye geldiğinde kalbinin durmuş olduğu belirlendi.

Kızının öldüğünü öğrenen ve acil servis önünde sinir krizleri geçiren, ayakta güçlükle durabilen anne Ayşe Altıner (55) ile yakınlarını, vatandaşlar güçlükle teselli etmeye çalıştı.

Küçük kızının doğuştan şanssız olduğunu anlatan Ayşe Altıner, “o daha karnımdayken, babasını trafik kazasında kaybettim. O benim yaşama sebebimdi. Bu acıya nasıl dayanacağım?” diye gözyaşı döktü.

Bu arada, öğrencinin kesin ölüm nedeninin ise Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsiyle anlaşılabileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title