Haberler

Küçük Oteller Bayrama Hazır

TÜRKİYE Küçük Oteller Derneği (TÜRKODER) Genel Başkanı Mehmet Çelik, ülke genelinde faaliyet gösteren derneklerine kayıtlı küçük otellerin Kurban Bayramı tatiline hazır olduklarını açıkladı.

TÜRKODER Genel Başkanı Mehmet Çelik, Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı tartışmaları devam ederken yaptığı yazılı açıklamada "Ben uzun tatilin yurt dışı, kısa tatilin yurt içi turizmine faydası olacağı düşüncesindeyim" dedi. Turizmin genel anlamda iç açıcı olmadığına dikkati çeken Çelik, "Aldığım geri bildirimlere göre, yeni yeni yoğunluk yaşanmaya başladı. Kurban Bayramı'nın büyük final olacağı kanaati olmakla beraber, eylül ve ekim ayları, bence tatil için en mükemmel zamandır. Tüm misafirlerimizi, her biri birbirinden güzel, hizmet ve ürün kalitesi olarak en iyi durumda olan küçük otellerde tatile davet ediyorum. Kuyruğa girmeden, birbirinden kaliteli ürünlerin sunulduğu kahvaltılar, birebir özel ilgi, derin duygularla, son derece dinlendirici anların yaşanacağı tatilleri, küçük otellerimizde doyasıya yaşayacaklardır" diye konuştu.

Türkiye'nin her bölgesinin güzel olduğunu vurgulayan Mehmet Çelik, "Yurdun dört bir yanında küçük otellerimiz var. Misafir olarak gitmeye kalksam, hangisine gideceğime karar vermekte zorlanırdım. Uzun tatilin turizme faydası olacaktır. Ama uzun tatil, yurt dışı talebi doğuruyor. Ancak halkımız son dönemlerde yurt içini tercih eder hale geldi. Çok iddialı konuşuyorum; dünyada bizim kadar güleryüzlü hizmet veren otelciler yok. Her yurt dışına çıkışımda bunu bir kez daha hissediyorum" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Mehmet Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title