Haberler

Küçük Leyla'nın Amcasını Arayıp "Başınız Sağolsun" Diyen Kişi Çocukmuş

Güncelleme:

Ağrı'da evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'le ilgili gizli numaradan arayıp "Başınız sağolsun" diyen kişinin çocuk olduğu ortaya çıktı.

Ağrı'da bir hafta önce ailesiyle, bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'le ilgili 12 ilden yapılan ihbarlar asılsız çıktı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla'yı arama çalışmaları, 7. günde de köy ve çevresinde sürüyor.

İHBARLAR TEK NOKTADA TOPLANACAK

Küçük Leyla'nın bulunması amacıyla Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Ağrı Valiliği koordinesinde alanında uzman 11 kişilik özel ekip oluşturuldu. Leyla için kurulan kriz masasında görevli ekip, ihbarları tek noktada toplamak amacıyla "0505 022 74 27" numaralı ihbar hattını devreye aldı.

Küçük Leyla'nın Amcasını Arayıp 'Başınız Sağolsun' Diyen Kişi Çocukmuş

ŞÜPHELİ MİNİBÜS İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI

Ankara'dan teknik anlamda istihbarat sağlayacak uzmanların da bulunduğu ekip, Leyla Aydemir'i bulmak için il genelindeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kameralarını inceledi. Köy ve çevresinde çocuklara kapalı kasa minibüsle şeker dağıtıldığı iddiası üzerine araca ulaşan ekipler, yaptıkları incelemede bu iddianın da asılsız olduğunu belirledi. Ekipler, "camı kırık minibüstekilerin çocukları şekerle kandırmaya çalıştıkları" iddiasının gerçeği yansıtmadığının anlaşılmasının ardından aileye gelen tüm ihbar telefonlarını takibe aldı.

Küçük Leyla'nın Amcasını Arayıp 'Başınız Sağolsun' Diyen Kişi Çocukmuş

AMCASINA TELEFON AÇAN ÇOCUKMUŞ

Bugün bir kadının, Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'i gizli numaradan aradığı ve "Başınız sağ olsun" dediği yönündeki bilgi üzerine özel ekip konuyu inceledi. Aramanın, başka ilden yapıldığı, telefonu açan kişinin olayla ilgisi bulunmayan küçük yaştaki çocuk olduğu belirlendi. Olaya ilişkin bugüne kadar yapılan tüm ihbarlara çok kısa sürede karşılık veren ekipler, tüm ihbarların 15 dakika içinde asılsız olduğunu ortaya çıkardı.

"MAVİ" İLE "MODÜL" DEVREYE GİRİYOR

Jandarma Genel Komutanlığınca köye gönderilen iki kadavra ve ceset arama köpeğinin arama çalışmalarının olumsuz sonuçlanması üzerine harekete geçen ekipler, "Mavi" ve "Modül" adında iki kadavra ve ceset arama köpeğini daha köye getirdi.

Ayrıca, jandarma ve polis ekipleri, kırsal ve şehir merkezlerinde yürüttüğü araştırmalarda Leyla'nın, Mardin, Sivas ve Silivri'de görüldüğü iddialarının da asılsız olduğunu saptadı. İhbarların zaman kaybına yol açmasını önlemek amacıyla vatandaşların daha duyarlı olması istendi. Ekiplerin titiz araştırmasına rağmen hakkında halen herhangi bir bulguya rastlanmayan Leyla Aydemir'i arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

NİL NEHRİ:

EĞER BU MASUMA BİRŞEY OLURSA YADA . . . . ZARAR VERMİŞ OLURSA Kİ İNŞALLAH HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞTIR. . BUKİŞİ YADA KİŞİLERİ İLK ÖNCE DEVLETİN HAPSE SOKMADAN HALKIN ELİNE ATMASI LAZIM ŞARTTT ATMASSADA MİLLET OLARAK ARTIK DUR DEMELİYİZ . . YETERRR ARTIKKK

28
0
yanıtYanıtla
ertural:

Küçük kızımız-kardeşimiz için bu duayı okuyalım. “Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim. ” İnşallah Hayırlı Vaziyette Bulunsun.

26
1
yanıtYanıtla
habib:

Amin, İnşallah . . .

yanıt12
yanıt2
ADA:

ne biçim insanlar var insan demeye bin şahit gerek zaten ailenin ciğeri yanıyor birde asılsız ihbar

24
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Dualarimiz bu tatli yavru icin insallah sag salim bulunur yoksa toplum olarak cok uzulecegiz. Insallah burnu bile kanamasin amin.

22
0
yanıtYanıtla
hopalı:

bir yabancı gidip oradan çocuk kaçırmaya cesaret edemez heleki ağrı adamı anında infaz ederler yinede köy ve komşu köyler üzerinde durulması lazımdır

20
0
yanıtYanıtla
Güneş:

Gizli numara ile arayan çocuğun çevresindekiler iyice araştırılmalı. Çocuk durup dururken gizli numara ile aramaz. Yine önemle belirtiyorum gizli no ile arayan çocuğun çevresi ve yakınları iyice araştırılmalıdır.

19
1
yanıtYanıtla
Hacı Baba:

Hemde Numarayı Gizliyerek Araması Manalı

yanıt9
yanıt0
KARA:

Bence ANNESİ çok iyi sorguya çekilmeli baba hüngür hüngür ağlarken ANNESİ çok sakin o yüzden çapraz sorguya çekilmeli ve cep telefonu görüşmeleri detaylı bir şekilde incelenmeli. . .

20
0
yanıtYanıtla
KARA:

Zaten anne sorgulanınca amca da çıkacak ortaya kilit isim ANNE. . . .

yanıt2
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title