Haberler

Bahçesinde Baktığı Pitbull Cinsi Köpeği, Küçük Kızı Tecavüzden Kurtardı

Güncelleme:

Rusya'nın Leningrad bölgesinde bulunan Syasstroy şehrinde 11 yaşında küçük bir kızı tecavüzden pitbull cinsi köpek kurtardı.

11 yaşındaki kız çocuğu sokakta oyun oynarken bir kişi tarafından bacaklarından tutularak hemen yakında bulunan ahşap bir kulübeye götürüldü. Kulübede küçük kıza tecavüz etmeye çalışan kişi, kızın kafasına tahtayla vurmaya çalıştı. Kızın yardım çığlıklarını sadece ailesiyle besledikleri pitbull cinsi köpek duydu. Kızın feryadını duyan köpek, kulübenin içine girerek saldırgana saldırarak kız çocuğunu kurtardı.

İŞARET DİLİYLE ANLATABİLDİ

Pitbull tarafından saldırıya uğrayan pedofili saldırgan kulübeden yaralı bir halde kaçtı. Köpek ise kız çocuğunun yanında bekledi. Şok geçiren kız çocuğu bir süre sonra köpekle birlikte evine gitti. Ailesi kızlarının şok geçirdiğini görünce kendisiyle konuşmaya çalıştı ancak kız çocuğu konuşamayınca olan bitenleri işaret diliyle anlattı. Kız çocuğu tıbbi muayenenin ardından psikolojik tedavi altına alındı.

Polis ise küçük kızın tarifine uyan esmer, sakallı, yanağında dövme olan, kot pantolon ve ceket giyen saldırganı arıyor. Köpek ise yaşanan olayın üzerine Rus halkının kahramanı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Rusya Federasyonu 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (28)

PitbullTR:

Pitbull çocugu parçalamış olsaydı burası yorum dolardı. Dolması da lazım lafım yok. Ama Pitbull hırsıza, pedofiliye, gaspçıya, art niyetli bir insana saldırınca herkes sus pus. Bu ırk koruma köpeği. Bir çok ülke de sahibine sadıklığı kötüye kullanılıyor. Amerikada bir çok yer de bebek bakıcılığı gibi bir rol üstleniyor. Unutmayın Golden cinsi köpekten de bir cani yaratabilirsiniz. Pitbull doğru yetiştirildiği sürece tam bir koruma köpeğidir. Tıpkı kangallara sürü emanet edildiği gibi. SUÇ İNSANDA!!

176
13
yanıtYanıtla
he gardaş:

he koruma köpegi parktaki çocukları ısıranda kangal köpegidir o zman

yanıt13
yanıt21
justice:

istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama burda köpeği tebrik etmek gerek. nasıl bir içgüdü ile saldırdığını bilemeyiz ama burda zamanlaması ve tercihi çok yerinde olmuş. haklı olduğun yönler muhakkak var.

yanıt4
yanıt2
EVET HAKLISIN:

pitbull yada başka cins köpek farketmez köpekler insanları sever keyfi saldırmaz yanlış ellerde her köpek tehlikeli yetişir ayrıca köpekler yada hayvanlar hiçbiri insan kadar acımasız degildir o yüzden hayvanlara eleştiri işlerini geçin hiç bir hayvan işkence bilmez ondan zevk almaz insanlar öylemi yazın google a insanları görün insanmı hayvanmı daha vahşi siz karar verin

61
4
yanıtYanıtla
Bekir şengün:

Köpek sahibine sadık bir hayvandır.kolay kolay sahibini bırakmaz.

41
0
yanıtYanıtla
Ozzy 34:

Aaaaa nasıl olur pitbull bu katil vahşi dehşet saçan bi köpek kesinlikle yeryüzünden silinmesi gereken bi ırk aman aman aman dimi yaaa sokayım bu ırk ı karalayan basına da bu üne kavuşmasına neden olan insanlara da demekki neymiş pitbull forever inadına pitbull...

16
22
yanıtYanıtla
Mustafa celil:

Bu hayvan lar kadar dogal ve temiz olabilsek dunya da hic bi sorun olmazdı

36
2
yanıtYanıtla
SELO:

HELAL LEN KÖPEGE

28
1
yanıtYanıtla
YİĞİDO58:

BİZİMDE PİT VAR. . . . DEMEKKİ NEYMİŞ. . . DEVAM PİTE

6
14
yanıtYanıtla
Deniz:

Bizimde alman kurdumuz var unlu malum ilcede oturuyoruz burada her yer sokağa atılmış cins köpeklerle dolu bizde masum kızımızı sokakta bulduk aldık ailemizden biri oldu çok naif çok sakin birde psikolojik olarak ezilmiş bi hayvan korkuları var biz onu aşması için elimizden geleni yapiyoruz bildiğim kadarıyla polis köpeği olarak görev yapiyo hem cinsleri ama bizimki çok uysal geceleri çok havliyo kargo vs geliyo mesela kopeginiz cok korkunc gorunuyo tutun diyolar herkes korkuyo ama biz biliyoruz huyuna alistik artik ne yasattilarsa insan geçinen caniler eğitmek köpeğe davranış önemli diye dusunuyorum hayvanın sakin yada saldırgan olmasında ha pitbull hariç tabi onu beslemek istemem

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title