Haberler

Küçük Kızı Motosikletine Atıp Kaçıran Çinli Adam, Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Güncelleme:

Çin'de, 3 yaşındaki kız çocuğunu kandırarak kaçırmaya çalışan motosikletli adam, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı.

Çin'de motosikletli bir adamın küçük kız çocuğunu kaçırdığı anlar güvenlik kameralarına yakalandı. Adamın, 3 yaşındaki çocuğu yiyecek vaadi ile yanına çektikten sonra motosikletine atarak olay yerinden uzaklaştırdığı anlaşıldı.

BABA, HEMEN POLİSE KOŞTU

Jiangxi Eyaleti'nin Ganzhou şehrinde yaşanan olayda, önce isteksiz görünen kızı elindeki poşet ile kandıran adam, daha sonra motorunun önüne oturtarak kaçırmayı başardı. Kızının ortadan kaybolduğunu fark eden baba ise hemen polise koştu.

KENDİ KIZI OLARAK BÜYÜTMEK İÇİN KAÇIRMIŞ

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, küçük kızı 18 saat sonra bulmayı başardı. Kızın herhangi bir yaralanmaya maruz kalmadığı anlaşılırken adamın insan kaçakçısı olduğu açıklandı. Zhang isimli adam, amacının küçük kızı kendi kızı gibi büyütmek olduğunı söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (19)

sırça köşk:

hee hee büyütecekmiş yavru kedi alıon sanki

51
3
yanıtYanıtla
ÇÜŞ:

Çocuğa nasıl meylediyolar anlamış değilim, karı mı bitti. Bunları idam edecen nesli bitsin sapık nesiller düzelsin.

34
2
yanıtYanıtla
adem:

bence de artık küçük çocuklarını korumayan ailelere ne zaman eğitim verilecek. evin önünde oynuyordu lafı yeter mi yani sizce

17
2
yanıtYanıtla
Mavikurt:

Çin dünyanın en kalabalık nüfusu. . . 18 saatte çocuğu buluyorlar. Biz 50 haneli köyde Leylanın 18 günde cenazesini bulduk.

14
3
yanıtYanıtla
naz:

allah akıl dagıtırken bunlar nerdeydi acaba. çocugun ailesindede suç var 3 yaşındaaaa ne işi var tek başına benim çocugum 4 yaşında 2 dakika gözümü ayırmam üstünden bebek daha çocuk degil

12
2
yanıtYanıtla
metehannnn209:

sahi bu çin ve hindistanda neler oluyor. kulaktan dolaşan haberlere göre toplumsal patlamanın eşiğinde olduğu iddaa ediliyor bu iki ülke. sosyal medya üzerinden olaylar kaşınıyor bu ülkelerde. şu olayların misli misli amerikada yaşanıyor ve hiç dünya medyasında haber dahi olmuyor sadece siyahların polis tarafından öldürülmesi dışında.

9
3
yanıtYanıtla
Ebru:

Turkiyedeki cocuklarda ayni bir seker gosterilse hepsi gidiyor toplum bilinclenmeden bu olaylar bitmeyecek

10
1
yanıtYanıtla
Aslı:

Yobaz çinli.

8
2
yanıtYanıtla
AYENCİAY:

ALLAH BELANIZI VERSIN SEREFSIZLER SIZ INSAN OLAMAZSINIZ!!

9
0
yanıtYanıtla
Qans:

evet bende kınıyorum papyonumla

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title