Haberler

Küçük Karatecilerin Büyük Başarısı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Bu Yıl Üçüncüsü Düzenlenen €˜illerarası Karate Turnuvası', Heyecanlı Müsabakaların Ardından Yapılan Ödül Töreniyle Sona Erdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘İllerarası Karate Turnuvası', heyecanlı müsabakaların ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ‘3. İllerarası Karate Turnuvası'na ev sahibi Bursa'nın yanı sıra Eskişehir, Düzce ve Balıkesir'den gelen sporcular katıldı. Yıldız, ümit ve genç kategorilerinde toplam 160 sporcunun birincilik için mücadele ettiği turnuvada, genel klasmanda ilk dörde giren kulüplere kupa, sporcularına ise madalya verildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı, ödül töreninde yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi olarak spora her zaman önem verdiklerini kaydetti. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yalnızca ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle sınırlı tutmadığını ifade eden Subaşı, "Büyükşehir Belediyesi klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra spordan kültür ve sanat faaliyetlerine kadar çok geniş bir yelpazede sosyal hizmetler sunuyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetleri hayata geçirmek de görevlerimiz arasındadır. Sağlıklı bir toplum yetiştirebilmek için geleceğimizin büyükleriyle kol kola çalışmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Sporseverleri bir araya getirip, genç sporculara turnuva deneyimi kazandırmak amacıyla İllerarası Karate Turnuvası'nın bu yıl üçüncüsünün gerçekleştirildiğini hatırlatan Subaşı, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Karateye gönül veren 13 ile 16 yaşları arasındaki sporcuların yeteneklerini sergiledikleri ve başarı için ter döktükleri turnuvada, Bursa ekibi şampiyon oldu. Düzce'nin ikinci olduğu turnuvada, üçüncülüğü Balıkesir, dördüncülük ödülünü ise Eskişehir kazandı. Turnuva sonunda il takımları arasında dereceye giren sporculara da ödülleri verildi (MŞ) 26.05.2008 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title