Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Eğitim Gören 7 Yaşındaki Minik Futbolcu Kafasına Kale Direği Düşmesi Sonucu Öldü

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da eğitim gören 7 yaşındaki Muharrem Ege Öztürk, antrenmanda kafasına kale direği düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Güzelyurt Mahallesi'ndeki Fikri Bayrıl Tesisleri'nde sabah antrenmanına çıkan Muharrem Ege, arkadaşlarının sürüklediği tekerlekli kale direğinin altında kaldı.

BAŞINDAN AĞIR YARALANDI

Portatif kalenin devrilmesi sonucu başının arkasından ağır yaralanan minik sporcu, olay yerine çağrılan 112 acil ekipleri tarafından önce Özel Grandmedical Hastanesi'ne kaldırılıp ardından Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne getirildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Minik sporcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Manisa Emniyeti, talihsiz kazanın ardından soruşturma başlattı. Tesislere gelerek inceleme başlatan polis, antrenörler E.K ve A.A ile tesis sorumlusu Ç.Ş.S'yi gözaltına aldı.

TEKNİK ADAMLAR VE SORUMLU ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Teknik adamların ve sorumlunun ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi. Acı olayın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor taziye açıklaması yaptı. Muharrem Ege Öztürk'ün cenazesinin ailesinin memleketi Gördes'e götürüldüğü, yarın Güneşli Köyü'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Futbol Ege Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

cinayet:

bu kaçıncı üstüne kale düşen çocuk ölümü, sabitlenmeyen umursamazca yarım yamalak sabitlenen kale düşer, bu kaza değil cinayet, ihmali olan herkes cinayete ortak

15
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu sayfadan devamlı hatırlatıyorum,,{{evde bulunan tüm aile fertlerinden her birerleri için birer adet kurban kesersek,bir sene boyunca kazalara belalara karşı manevi koruma sağlar}}diye devamlı ikazda bulunuyorum..lütfen bunu her sene uygulayalım arkadaşlar..ben çok faydasını gördüm ve haalaa da görüyorum.

8
1
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI BİRİSİ:

ALLAH RAHMET EYLESİN

9
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ÇOCUKLARIN OYNADIĞI FUTBOL ALANINDAKİ HERŞEY PLASTİK OLUR, ZARARSIZ OLUR. . AİLE ÇOCUGUNU ORAYA GÖNDERİRKEN NEDEN BUNLARI ARAŞTIRMAMIŞ. . BURADA SADECE EĞİTİM YERİNDE BULUNANLAR DEĞİL AİLEDE SUÇLU. . .

2
2
yanıtYanıtla
KOPRA:

SEN GİT KUMDA OYNA

yanıt0
yanıt0
DELİORMANLI:

Sorumluluk sıfır, insana değer sıfır, eyitim sıfır, her gün trafikte katliyam gibi ölümler oluyor, soklarda bıçaklanan, silahla vurulanlar, hırsızlık, saygısızlık, almış başını durmak bilmiyor, ALLAHTAN başka güvenecek kimsemiz kalmadı, . ALLAHTAN rahmet diliyorum yavruya.

4
0
yanıtYanıtla
Ömer:

Benim bildigim Portatif kale demirden olmaz yoksa portatif Kale denmez !!!, plastik olur!! Hadi demir oldu diyek demekki yere sabitlemeden mal gibi koymuslar yoksa dusmez Doğur buyut butun umutlarlan sonra isini duzgun yapamayanlar yuzunden en sevdigil kisiyi Kayip et!!!Yok öyle suclular kimse bulunsun ölen cocugun ailesine Allah sabirlar versin

3
0
yanıtYanıtla
anti yobaz:

neyiniz düzgün

3
0
yanıtYanıtla
Kral61:

Kübra Nerelisin Sen

0
3
yanıtYanıtla
ASD:

Futbolcu yetiştirecekler önce kendinizi eğitin Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabırlar versin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title