Haberler

Küçük Esra, Evlerinin Önünde Oynarken Kayboldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yaşındaki Esra Akyüz, evlerinin önünde oyun oynarken ortadan kayboldu. Cadde ve sokaklara kızlarının fotoğraflarını yapıştıran aile, 2 gündür haber alamadıkları kızlarının kaçırılmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Sakarya Mahallesi 275 Sokak Seçkin Sitesi A Blok'ta oturan Akyüz ailesinin küçük kızı Esra, 16 Mayıs Çarşamba günü akşam saatlerinde evlerinin önünde oyun oynarken ortadan kayboldu. Eşi ABD'de çalışan Hafize Akyüz, kızını evin önünde bulamayınca polise bildirdi. Aynı gün polisle birlikte kızlarını her yerde arayan aile, ulaşamayınca sokak ve caddelere küçük Esra'nın fotoğraflarını yapıştırdı. Aile, 2 gündür haber alamadıkları kızlarının kaçırılmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Şehrin her yanında kızını arayan anne Hafize Akyüz, kızının her zamanki gibi evin önünde oynarken birden ortadan kaybolduğunu ifade ederek, "Kızım benden izin alarak, ağabeyiyle birlikte aşağı indi. Çocuklarım dışarıda oyun oynarken onları hep kontrol ediyordum. Balkondan baktığımda kızımı göremedim. Her tarafta onu aradık, ama bulamadık. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne gören var ne de duyan? Allah korkusu varsa, merhameti varsa gören veya duyanların, kızımı bulanların haber vermesini istiyorum. Benden

habersiz bir yere gitmezdi, ne yapacağımı bilemiyorum. Bitmiş durumdayım. Allah rızası için görenler haber versinler" diye konuştu.

ABD'de çalışan baba Abdullah Akyüz'ün de kızının kaybolduğu haberi üzerine İskenderun'a gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

(AS-MT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title