Haberler

Küçük Detaylar Maçın Kaderini Belirledi"

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın sonunu küçük detayların belirlediğini söyleyerek, "Bazı şeyleri düzeltmek için zamana ihtiyacımız var" dedi.

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın sonunu küçük detayların belirlediğini söyleyerek, "Bazı şeyleri düzeltmek için zamana ihtiyacımız var" dedi. Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes'e 84-80 mağlup oldu. Müsabaka sonrasında basın mensuplarına konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Anadolu Efes'i tebrik ediyorum. Maçın sonunda küçük detaylar kaderimizi belirledi. Çok net gözüken şey, bazı şeyleri düzeltmek için zamana ihtiyacımız var. Taraftarlara teşekkür ederiz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Wanamaker ise, kötü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, takımda düzeltilmesi gereken şeylerin olduğunu söyledi.

(Oğuzhan Ort - Uygar Aydın/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeljko Obradovic Anadolu Efes Fenerbahçe Doğuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title