Haberler

Küçük Çocuğa Sigara İçiren Adamın Görüntüleri Büyük Tepki Çekti

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da küçük çocuğa sigara içiren adamın görüntüleri büyük tepki çekti. Çocuğun babasının kuzeni olduğu açıklanan adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suudi Arabistan'da üç yaşındaki çocuğa zorla sigara içiren babanın görüntüleri büyük tepki çekti.

SAVCI TUTUKLANMASINI İSTEDİ

20'li yaşlarından olduğu söylenen kimliği belirsiz adamın, kucağın oturttuğu çocuğa sigara içirmesini gösteren videoda arka plandaki adamların gülme sesleri de duyuluyor. Suudi Arabistan Başsavcısı Suud El Mojeb, adamın tutuklanmasını emretti ve adam ertesi gün tutuklandı.

BABA, "NİYETİ İYİ" DEDİ

Polis sözcüsü Ziad Al-Rikaiti, adamın Suudi Arabistan'ın Doğu Eyaletinde yaşadığını ve çocuğun akrabalarından birinin oğlu olduğunu söyledi. Adını vermeyen küçük çocuğun babası, daha sonra tutuklanan adamın kuzeni olduğunu ve niyetinin iyi olduğunu iddia etti. Çocuğun ağzına sigara koymak gibi kötü bir alışkanlığa sahip olduğunu iddia eden adam, kuzeninin ona bir ders vermek istediğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Suudi Arabistan Mola Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (9)

yine mi adana diyen adam:

bu arablarda. . . .

5
2
yanıtYanıtla
NİSAN:

mercimek beyinli

7
0
yanıtYanıtla
Cahiliye Abrahamoviç:

Başsavcı Adanalıymış.

4
0
yanıtYanıtla
.:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın.

1
1
yanıtYanıtla
greta:

var ya bunlar gıbı pıslıklar yok. . nfret edıyorum su mılletı ya. . beyınsızler. . çahıl hayvanlar. . her bok cıktı bunlardan. . nefret edıyorum. . malesef burda de az degıl. .

1
0
yanıtYanıtla
realmüslüman:

biz önce kendimize bakalim her gün hirsizlik tecavüz rezillik diz boyu sözde müslüman ülkeyiz akp müslümanligi fetohainimünafigin dan kurtulduk insallah diger hainmünafiklardanda kurtuluruz

0
0
yanıtYanıtla
DELO:

UNUTMAYALIMKİ PEYGAMBERİMİZ DE ARAP TI

0
0
yanıtYanıtla
...:

Peygamberimizle bunları bir tutma. . çünkü bunlar şerefsiz . .

yanıt0
yanıt0
Adsiz:

Ne sam in sekeri ne de arapin yüzü uzak lo sun bizden yildik be.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title