Haberler

Küçük Çanta Hırsızı Saniye Saniye Görüntülendi

İstanbul- (Dha Özel) Fatih'de Önceki Gün Kameralara Yansıyan Görüntüler Çanta Hırsızlarını Ortaya Çıkardı. Görüntülerde 1'i Çocuk 4 Kişilik Hırsızlık Çetesi Organize Bir Şekilde Alışveriş Yapan Müşterinin Kabin İçinde Asılı Duran Çantasını Çalıyor.

İSTANBUL- (DHA ÖZEL) Fatih`de önceki gün kameralara yansıyan görüntüler çanta hırsızlarını ortaya çıkardı. Görüntülerde 1`i çocuk 4 kişilik hırsızlık çetesi organize bir şekilde alışveriş yapan müşterinin kabin içinde asılı duran çantasını çalıyor.

KÜÇÜK HIRSIZ İŞ BAŞINDA

Mağazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızlar gözlerine kestirdikleri bir kadının çantasını çalıyor. Olay şöyle gelişiyor: Alışveriş yapmak için bir kadın ile iki erkek çocuğu çocuk kıyafetlerinin satıldığı mağazaya geliyor. Kadın, çocuklarına seçtiği kıyafetleri denetmek için kabine giriyor ve çantasını buraya asıyor. Kadın alışverişine devam ettiği sırada mağazaya modern giyimli üç kadın ve kapişoneli bir tişört giymiş kız çocuğu giriyor. Kadınlardan biri alışveriş yapan müşteri ile sohbet ederek ilgisinin dağılmasını sağlıyor. Diğer kadınlardan biri ise gözcülük yapıyor. Üçüncü kadın ise çantanın çalınması için küçük kız çocuğunu yönlendiriyor ve kabin önünde perdeleme görevini üstleniyor. Bir kaç deneme başarısızlıkla sonuçlandıktan sonra kız çocuğu elini kabindeki çantaya atıyor. Alışveriş yapan kadının çocuklarından birinin kabin içinde olmasına aldırmayan küçük kız çocuğu ve iki kadın kabinden çantayı çalarak mağazadan ayrılıyor. Müşteri ile sohbet eden diğer kadın ise daha sonra mağazadan çıkıyor. Kabine geri dönmesiyle çantasının çalındığını farkeden müşteri ise kapıya koşuyor ancak hırsızları yakalayamıyor.

(KJ: HABER - KAMERA : Serhat ALAATTİNOĞLU - İSTANBUL DHA )

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title