Haberler

Küçük Belediye Başkanı Çevre Kirliliğinin Çözülmesini İstedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamındra Gebze Belediye Başkanlığı Koltuğuna Oturan Yıldırım Bayazıt İlköğretim Okulu Öğrencisi Yusuf Koç'un Birinci Önceliği Çevre ve Temizlik Oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamındra Gebze Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Yıldırım Bayazıt İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Koç'un birinci önceliği çevre ve temizlik oldu.

Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Başkanlık koltuğunu kısa süreliğine Yıldırım Bayazıt İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Yusuf Koç'a devretti. Başkan Yusuf Koç, ilçedeki en önemli sorunun çevre kirliliği olduğunu ifade ederek, sağlıklı bir çevre için hazırladığı projeleri anlattı. Fabrikalara filtre takılmasını, yerlere çöp atan ve çevreyi kirletenlerin daha caydırıcı bir ceza almalarını, çöplerin sabahları erken saatlerde konutların önünden alınmasını, çocuklar için parkların çoğaltılmasını isteyen Küçük Başkan, gıda imalathanelerinin daha çok denetlenmesini, gürültü ve park sorunu için katlı otopark yapılmasını, kavşakların trafik ışıklarıyla düzenlenmesini istedi. Başkan Koç, daha sonra Zabıta Müdürü Mevlüt Akbulut'u arayarak, gıda denetimi yapılmasıyla ilgili talimat verdi.

Park Bahçeler Müdürü İbrahim Şirin'i de telefonla arayan Yusuf Koç, Yıldırım Bayazıt İlköğretim Okulu çevresinde ağaçlandırma çalışması yapılmasını istedi. Küçük Başkan'a ilçede yapılan çalışmaları ve geleceğe dönük projeler hakkında harita üzerinde bilgi veren Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, "Zeki çocuklarımızı görmek bizi memnun ediyor. Bu görevleri sizlere devredeceğiz. İnşallah daha iyisini yapacaksınız" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleşen ziyarete Yıldırım Bayazıt İlköğretim Okulu Müdürü Kenan Gök, 7.sınıf öğrencisi Hüsne Aybı ile Şükran Kayabay, Anaokulu Müdürü Gülnaz Erdem, Anaokulu öğrencileri Deniz Doruk Yurduşen ile Sedefnur Şimşek katıldı.

(MEA-OMR) 22.04.2008 19:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title