Haberler

Balkondaki Buzdolabı Alev Aldı, Kucağındaki Torunuyla Evinin Yanışını İzledi

Güncelleme:

Adana'da bir apartmanın 7'nci katındaki evin balkonunda buzdolabından çıkan yangın, korkuya neden oldu. Ev sahibi Derya Turgay Keleş (63), kucağında 3 yaşındaki torunuyla itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmasını endişeyle izledi.

APARTMANIN 7. KATINDA YANGIN ÇIKTI

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Mavi Bulvar'da bulunan 14 katlı apartmanın 7'inci katındaki Derya Turgay Keleş'a ait evin balkonunda, saat 03.00 sıralarında yangın çıktı. Evi saran dumana uyanan Keleş, balkondan yükselen alevleri fark edince, eşi, çocukları ve torununu uyandırıp, dışarı çıktı.

3 YAŞINDAKİ TORUNUNU KUCAĞINA ALIP YANGINI İZLEDİ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve itfaiye ekipleri, yangının büyüme ihtimaline karşı üst katta oturan apartman sakinlerini binadan tahliye etti. Bina içinden hortum ve dışarıdan merdivenli araçla alevlere müdahale eden itfaiye erleri, yangını daha fazla büyümeden söndürdü. Ev sahibi Keleş ise kucağında 3 yaşındaki torunuyla söndürme çalışmasını endişeli gözlerle izledi.

YANGIN BALKONDAKİ BUZDOLABINDAN ÇIKTI

Zarara yol açan ve gece apartman sakinlerine korku anlar yaşatan yangının, balkondaki buzdolabından kaynaklandığı tespit edildi. Binadaki dumanın tahliye edilmesinin ardından apartman sakinleri tekrar evlerine girdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

ayla:

alahyardımetsin

2
0
yanıtYanıtla
gorki:

geçmis olsun bu kış gününde çok zor

1
0
yanıtYanıtla
malumkız:

cana gelmesin mal gene yapılır

0
0
yanıtYanıtla
MERHAMETLI:

aslında erkeğin şiddete uğramısıda kadın kadar fazla hakkını arayamıyo pısırık damgası yemiş adamlar var yada eşinin ailesi tarafından ağır baskı altında kalmış iç güveysi kalmış imkansızlıktan çok var ama şu aralar populer olan neyse medya onu gösteriyor sonra şiddete karşı çıkan bazı kadınlarda bunlarla aly ediyo buda 2yüzlülük bu sarmal böyle gidiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title