Haberler

Kucağında Çocuğu ile Okulda Resim Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okullarda BENGİ projesi kapsamında çok sayıda etkinlik yapılırken, Pelitköy Halit Selçuk İlkokulu’nda da ana sınıfı öğrencilerinin velileri okulun koridorlarına çocukların sevdiği resimler yaptı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, okullarda BENGİ projesi kapsamında çok sayıda etkinlik yapılırken, Pelitköy Halit Selçuk İlkokulu'nda da ana sınıfı öğrencilerinin velileri okulun koridorlarına çocukların sevdiği resimler yaptı. Meral Ürgün adlı velide kucağında bebeği ile resim çalışmasına katılırken ilgi odağı oldu.

Burhaniye'de Kaymakam Hüseyin Öner'in önderliğinde BENGİ projesi kapsamında okullarda çok sayıda etkinlik yapılırken, etkinliklere velilerde destek verdi. Pelitköy Halit Selçuk İlkokulunda da Müdür Bülent Dükancı, ana sınıfına giden çocukların velileriyle birlikte okulu güzelleştirmeye başladı. Ana sınıfının yer aldığı okul koridoruna çocukların sevdiği resimler yapılırken, 13 veli de gönüllü çalışmaya başladı. Resim öğretmeni Semra Atıcı tarafından çizilen resimleri boyayan anneler, okula katkı sağlamanın mutluluğunu yaşarken, Meral Ürgün'de kucağında iki yaşındaki Çınar Ürgün ile çalışmalara katıldı. Kucağında bebeği ile resim yapan Ürgün ilgi odağı oldu. Okul Müdürü Bülent Dükancı, resim öğretmeni Semra Atıcı ve projeye katkı veren annelere teşekkür etti. Müdür Dükancı, haftanın Perşembe günleri yapılan çalışmaların Haziran'a kadar devam edeceğini söyledi. Resim çalışmalarına katılan veliler de mutluluklarını dile getirdi. Kucağında bebeği ile çalışmalara katılan Meral Ürgün, "Öğrenci velisiyiz, Okulumuz güzel olsun diye çalışıyoruz. Bende bebeğimle birlikte çalışmalara katıldım. Çocuklarımız içen güzel bir ortam oluşturuyoruz. Çalışmalara katılmaktan mutluyum" dedi. Elmas Kaya da, "Kardeşimin çocuğu burada okuyor. Onun için bende yardıma geldim" dedi. Hülya Yavaş'da," Çocuğum ana sınıfına gidiyor. Okulumuz güzelleşsin diye buradayım" dedi. Neriman Tomruk ise, "Çocuğum ana sınıfına gidiyor. Çocuğumu seviyorum. Her çocuğunu seven anne gibi bende geldim. Projeye katılmaktan mutluyum" dedi. Duygu Ören de, "Bengi projesi için geldim. Çocuklarımız için geliyoruz. Çocuklarımıza güzel bir ortam hazırlıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Öner Burhaniye Balıkesir Pelitköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 8. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 19 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Meteoroloji 45 ili uyardı! Türkiye'de hangi illerde yağış var? İşte sarı kod verilen iller... Ülke puanına en çok hangi takım katkı yaptı? (2024) işte bu sene ülke puanına en çok katkı yapan takım! En iyi çay nasıl demlenir? Çayın güzel olması için ne yapmalı? HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA DURUMU: 20 Nisan İstanbul'da hava nasıl olacak? 23 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 23 Nisan'da ne oldu? 23 Nisan ne günü? 23 Nisan'da doğan ünlüler! 22 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 22 Nisan'da ne oldu? 22 Nisan ne günü? 22 Nisan'da doğan ünlüler! 21 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 21 Nisan'da ne oldu? 21 Nisan ne günü? 21 Nisan'da doğan ünlüler! 20 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 20 Nisan'da ne oldu? 20 Nisan ne günü? 20 Nisan'da doğan ünlüler! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! METEOROLOJİ'DEN SARI KODLU UYARI! | Hangi illerde uyarı verildi? Sarı kodlu uyarı nedir? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title