Haberler

Kübra Gül'ün Düğünü Öncesi Son Güvenlik Provası

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kızı Kübra Gül'ün Nikah Töreni Öncesi İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde Son Güvenlik Provaları Yapıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül'ün nikah töreni öncesi İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde son güvenlik provaları yapıldı.

Geniş katılımın olduğu provalar sırasında kongre merkezinin çevresi güvenlik çemberine alındı. Yarın düzenlenecek törende görevli polisler amirlerinden aldıkları bilgilerle güvenlik önlemlerini son kez gözden geçirdi.

İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde yarın düzenlenecek tören için Abdullah Gül'ün bineceği araca Cumhurbaşkanlığı forsu takılmayacağı öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıyacağı nikahta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan'ın şahitlik yapacağı belirtildi. Törene davet edilen her kişi için Kayseri'de oluşturulan "Kübra Mehmet Sarımermer Hatıra Ormanı"nda bir fidan dikilmesinin ardından, davetlilere nikah şekeri yerine

adlarına dikilen ağaçlar için sertifika verileceği ifade edildi. Nikahın ardından akşam saatlerinde Adile Sultan Yalısı'nda da bir yemek düzenlenecek.

(CC-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title