Haberler

KTÜ Rektörü Çuvalcı'ya modern sanayi sitesi projelerini anlattılar, destek istediler

Güncelleme:

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve beraberindekiler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı ziyaret ederek Trabzon için düşündükleri Modern Sanayi Sitesi Projesi'ni anlattılar.

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve beraberindekiler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı ziyaret ederek Trabzon için düşündükleri Modern Sanayi Sitesi Projesi'ni anlattılar.

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ziyarette yeni dönemde Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) şehir için bir çok konuda öncülük yapmasını dilediklerini belirterek "Üniversitemizin halka, orta ölçekli sanayiye kapılarının açık olmasını istiyoruz. Bireysel olarak insanlarımız kendini dışarı açabildi ama bu anlamda üniversitemizi biraz kapalı kaldı. KTÜ'yü güzel bir yere taşımanızı arzuluyoruz" ifadelerini kullandı

Başkan Alemdaroğlu, 4-5 yıldır Trabzon'a yeni bir sanayi sitesi kazandırılması için çalıştıklarını ifade ederek "İki yıldır bir kooperatif kurduk. Amacımız, Değirmendere'deki tüm sanayileri kaldırıp başka bir alana taşımak. Daha modern ve gelecek nesillere daha güzel bir sanayi sitesi oluşturmak. Bu konuda bir mücadele içerisindeyiz. Bunu yaparken de toplumun her kesimini bilgilendirip destek istiyoruz. Bu sadece sanayicilerin bir projesi değil, hem Trabzon'un hem bölgenin bir projesi. Buna sadece kendi projemiz olarak bakmıyoruz Trabzon'da yaşayan herkesin projesi" dedi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KTÜ olarak birinci hedeflerinin önce Trabzon, sonra Karadeniz ve Türkiye daha sonra da dünyaya faydalı olmak olarak belirlediklerini vurguladı.

KTÜ'nün Trabzon'un problemleriyle ilgilenmesini önemsediklerini belirten Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, "Biz size destek oluruz. Gittiğimiz toplantılarda bunu anlatırız. Şehrin göbeğinde kaldığını, arazisinin çok değerli olduğunu, farklı bir şekilde daha verimli değerlendirilebileceğini anlatırız. Biz orta ölçekli Kobilerimiz olsun, bunların üniversitemizle işbirliği yapmasını önemsiyoruz. Üniversite Trabzon'un problemleriyle ilgilenmesi lazım. 2.5 ay oldu görevdeyim. Bölümleri ziyaret edip hocalarımla konuşacağım. Öğrencilerimiz bizim olmazsa olmazımız, onları en iyi şekilde eğitmemiz lazım. Bütün çağdaş bilgileri onları göstermemiz lazım. Ancak bunun yanında topluma için ne üretiyoruz. Bu da bizim için önemli bir özellik. Bir ürün üretmenin en büyük zevk olduğunu bilen bir insanım. İmalatta yıllarca çalıştım. Çıraklık nedir bilirim. Mutfaktan gelen bir insanım "ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title