Haberler

Kto Başkanı Hasan Ali Kilci'den Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren'e Tepki

Kayseri Ticaret Odası (Kto) Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren'in Mayıs Ayında Görevi Bırakacağına Dair Açıklamalarına Tepki Gösterdi. Kilci, "3 Ay İçin mi Görevi Aldılar? Bu Çocuk Oyuncağı mı? Devam Etsinler" Dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri Erciyes spor Kulüp Başkanı Ziya Eren'in Mayıs ayında görevi bırakacağına dair açıklamalarına tepki gösterdi. Kilci, "3 ay için mi görevi aldılar? Bu çocuk oyuncağı mı? Devam etsinler" dedi.

Kayseri'de kurulacak olan bir fuarın tanıtım toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplayan KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri Erciyes spor Kulüp Başkanı Ziya Eren'in görevi bırakmaması gerektiğini söyledi. Ziya Eren'in görevi bırakması durumunda yönetime talip olup olmayacağı sorulan Hasan Ali Kilci, "Kayseri spor ve Kayseri Erciyes spor'a talip olan bir yönetim olmadığı zaman, biz hazır kıta beklediğimizi söylemiştik. Sonra Ziya Eren bu göreve talip olmuştu. İpin ucu kaçtı, başka mecralara

çekildi. Üzerinden siyaset yapanlar oldu. Bizi kamuoyuna başka türlü lanse edenler de oldu. Ziya Eren ve arkadaşları 3 ay için mi görev aldılar? Devam etsinler. Çocuk oyuncağı mı burası? 'Yok istemiyorum, yok oynamıyorum' olmaz. Devam edecekler. Güzel de götürüyorlardı, başarılı da olmuşlardı. 3 ay içerisinde, 'Takımı bırakıyoruz, genel kurula gidilsin' demek çok yanlış" diye konuştu.

Kayseri Erciyes spor'da, Başkan Erol Bedir görevi bırakacağını açıklamış, KTO Başkanı Hasan Ali Kilci ve ekibi göreve talip olmuş ancak, Ziya Eren'in başkanlık için aday olmasıyla Hasan Ali Kilci ve ekibi geri çekilmişti.

Öte yandan, Kayseri Erciyes spor Kulüp Başkanı Ziya Eren'in, Erciyes Üniversitesi'nde yayın yapan Kampüs TV isimli kanalda yayınlanan 'Futbol Kritik' isimli porgramda, kendisi ile ilgili çok fazla eleştiri yapıldığı gerekçesiyle Üniversite Rektörü Cengiz Utaş'ı arayarak programa müdahale etmesini istediği iddiaları Kayseri spor kamuoyunda şok etkisi meydana getirdi. Cengiz Utaş'ın yayına müdahale etmesi nedeniyle, Futbol Kritik programının yapımcısının programı yayından kaldırma kararı aldığı ileri

sürüldü.

(SEK-İK-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title