Haberler

Kto Başkan Adayı Ömer Gülsoy'dan 30 Ağustos Mesajı

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı ve KTO Başkan Adayı Ömer Gülsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı ve KTO Başkan Adayı Ömer Gülsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gülsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bugün Anadolu'nun vatanımız olarak yeniden tescilli olan Büyük Zafer'in 95. yıldönümünü hep beraber büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkomutanlığında taarruza geçen büyük Türk ordusu; 30 Ağustos 1922'de işgalcilerin küstahlıklarına karşı namus ve şeref müdafaasını hiç çekinmeden, hiç korkmadan yapmıştır. Sonuçta kazanan aziz Türk milleti olmuştur. 30 Ağustos'ta köleliğe, teslimiyete, bağımlılığa, boyunduruğa ve acziyete en kalıcı, en net cevap ve cesur karşılık verilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş şifreleri, kurucu felsefenin dayandığı temel moral ve motivasyon kaynakları 30 Ağustos Zaferi'nin ruhunda gerçek anlam ve muhtevası bulmuştur. İstiklalimize kara çalmaya itibarımıza leke sürmeye cüret eden iç ve dış karanlık odaklar 30 Ağustosla beraber kovulmuş, hak ettikleri malum akıbetle tanışmışlardır. 30 Ağustos, "YA İSTİKLAL YA İZMİHLAL" tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık isabetidir. Ben bu düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçmişten günümüze kadar al bayrağı rengini veren tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyor, ebediyete irtihal etmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum"

KTO Başkan Adayı Ömer Gülsoy mesajında ayrıca, Kurban Bayramını kutlayarak, barış huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Zafer Haftası Kayseri Politika Güncel Haberler

title