Haberler

Kso'da Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi Tamamlandı

Konya Sanayi Odası'nın meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimi tamamlandı. 24 Meslek Komitesinin tamamında mevcut başkan Memiş Kütükcü'nün tek listesi ile gidilen seçimde Konyalı sanayiciler birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sandıkların açıklanmasıyla birlikte Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, tüm komiteleri tek tek gezerek, teşekkür etti. Konuşmasında seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Kütükcü, "Konya Sanayi Odası olarak birlik ve beraberlik içerisinde, şölen havasında bir seçim daha gerçekleştirdik. 24 meslek komitemizin tamamında tek liste ile gittiğimiz seçimlerimize katılarak oy kullanan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bugüne kadar odamızın tüm organlarında yer alan sanayicilerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Yaptığı çalışmalarla Konya sanayisine ve ülkemizin sanayisine hizmet eden odamız, bundan sonra daha fazla gayret göstererek, kardeşlik ruhu içerisinde, değer üreten çalışmalarına devam edecek" dedi.

"Bayrağı hep birlikte yukarı taşıyacağız"

Konyalı sanayicilerin her şeyin en iyisini hak ettiğinin altını çizen Kütükcü, şunları söyledi: "Bu şehrin sanayicileri başarı merdivenlerini tırnaklarıyla kazıyarak çıktı. Konya'yı net bir sanayi şehri haline getiren sanayicilerimiz, Türk sanayisine büyük katkılar sağlıyor. Biz bu katkının daha da artması, sanayimizin gelişimini sürdürmesi için hizmet bayrağını hep birlikte daha yukarılara taşıyacağız. Ben Konyalı sanayicilerin her şeyin en iyisini hak ettiğine gönülden inanıyorum. Seçimlerimiz Konya sanayisine, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Rabbim hep birlikte yeni bir dönem inşa etmeyi nasip etsin." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title