Haberler

Krizin Dibi Temmuz Ağustosta

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ekonomik Krizde Dip Noktasının Temmuz veya Ağustos Ayında Görüleceğini Söyledi.abd'de 2007 Yılında Mortgage Kredilerine Bağlı Olarak Ortaya Çıkan ve Finans Piyasalarını da Etkilediği İçin Reel Sektörü Kredi ve Sipariş Alamaz, Üretim Yapamaz Duruma Getiren, İşsizliği Artıran Küresel Ekonomik Krizi Değerlendiren Yorgancılar, "Kriz...

EGE Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ekonomik krizde dip noktasının temmuz veya ağustos ayında görüleceğini söyledi.ABD’de 2007 yılında mortgage kredilerine bağlı olarak ortaya çıkan ve finans piyasalarını da etkilediği için reel sektörü kredi ve sipariş alamaz, üretim yapamaz duruma getiren, işsizliği artıran küresel ekonomik krizi değerlendiren Yorgancılar, “krizde duraklama dönemi yaşandığını” ifade etti. Krizde hedge fonların önemli rol oynadığına dikkat çeken Ender Yorgancılar, “Hedge fonlardan çıkış, A veya B tipi fonlar gibi borsa şirketi veya bankaya sabah satış talimatı vermekle olmuyor. En erken 6 ay- 1 yılda çıkılıyor. Krizin dünyaya etkilerinin başladığı zaman göz önüne alındığında hedge fonlardan son çıkış zamanı temmuz veya ağustos olacak. O zaman krizin yarattığı dip noktası görülecek” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ege

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title