Haberler

'Krizi En İyi Ben Bilirim!'

Küresel Krizden Etkilenen Sanatçılar Arasında Olan Yeliz, Sahnesinde İndirim Yaptı ve 'Ekonomik Krizi En İyi Ben Bilirim' Diyerek Herkesi Duyarlı Olmaya Davet Etti.

KÜRESEL KRİZDEN ETKİLENEN SANATÇILAR ARASINDA OLAN YELİZ, SAHNESİNDE İNDİRİM YAPTI VE 'EKONOMİK KRİZİ EN İYİ BEN BİLİRİM' DİYEREK HERKESİ DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ.

Krizde indirim yaptı

Sahnelerin beğenilen ismi Yeliz, küresel kriz için önlemlerini aldığını ve herkesin de alması gerektiğini söylüyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz durumu birçok kez kendi hayatında yaşadığını belirten Yeliz, 'Krizin ne demek olduğunu en iyi bilen insanlardan birisiyim. Sanatçı olmamın ötesinde duyarlı bir insanım. O yüzden hepimizin taşın altına elini koyması gerekiyor' diyerek sahne ücretinde çok büyük indirim yaptığını söylüyor.

Pop' dan Türk Sanat Müziği'ne, Arabesk'ten, Türkü'ye her türlü şarkıyı seslendiren Yeliz, 'Bu yıl bayii toplantıları için fiyatlar çok yüksek gelmeye başladı firmalara ve organizatörlere. Ben krizi en iyi bilen yokluğun ne demek olduğunu anlayan biri olarak sahne fiyatımda önemli indirime gittim. Menajerim Özgür Aras'la yaptığımız çalışma sonucu ekibim ve ben daha uygun ücretlere sahne alıyoruz. Ne biz zarar görüyoruz ne de karşı taraf. İki tarafta mutlu oluyor' diyor. Sanatçı arkadaşlarına da bu yola başvurmalarını söyleyen Yeliz, 'Hem kriz yüzünden eğlence sektörü durmamış ve ölmemiş oluyor. Ben bütün sanatçı arkadaşlarımın bu duyarlılığını göstermesini istiyorum' diyor.

YELİZ İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title