Haberler
Güncelleme:

Kristal çocuk ya da indigo çocuk nedir? Kristal çocukların özellikleri nelerdir?

Sosyal medyada yapıla paylaşım sonrası kısa sürede Türkiye'nin en çok konuştuğu isimler arasına giren 10 yaşındaki Atakan Kayalar, kristal çocuk ve indigo çocuk konularının gündem olmasına neden oldu. "Atakan Kayalar kristal çocuk mu" sorusu sorulurken kristal çocuk ve indigo çocuk nedir, Kristal çocukların özellikleri nelerdir, merak edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Lütfen çocuğa zarar vermeyin:

kendiliğinden, 30 aylık ken okumayı öğrenmiş ve ilkokul 2. sınıfta Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulunda yabancı dil kursuna devam etmiş bir öğrenci velisiyim. 5 ay 250 kitap çok abartı. Ancak 10-12 sayfalık ''Cin Ali'' serileri mümkün. Çocuğa zarar verilirken gündem yaratmak ve toplum mühendisliği hedeflemek. . Bilerek ve isteyerek olmasa bile başkalarına zarar vermek hukuki yaptırım gerektirir. Burada çıkar söz konusu olduğu için suç olan bir fiil vardır. Çocuğu rahat bırakın.

33
3
yanıtYanıtla
Güz:

Okur niye okumasin.Ben okuyordum mesela.Jules Verne,agahta criste,gizli yediler, afacan besler,cocuk kalbi,Tom Sawyer,omer seyfettin.Kitap bulamayinca sozluk ,ilmihal okumuslugum var.

yanıt1
yanıt0
aktrol:

çocuğu ziyan etme, okutma ticarete atılsın

yanıt1
yanıt0
Zıpkın:

Annem babalar; çocuklarınız ile ilgili sınıflandırma, tanı koyma gibi bir çaba içine girmeyin. Her şeyden önce onların çocuk olduğunu unutmayın. Üstün yetenekli çocuklar akranlarından her konu da ileride olsalar dahi onlar çocuk ve düşünmeleri gereken şey oyun, sadece oynadıkları oyunları daha nitelikli hale getirin.

19
0
yanıtYanıtla
DİLEK:

10 yaşındaki bir çocuğun 5 ayda 250 kitap okuması normal mi? hadi cinali kitapları olsa neyse içerikleri ağır olan kitaplardan bahsediyoruz

13
1
yanıtYanıtla
BERK:

HELAL OLSUN

yanıt6
yanıt1
MUTLU:

insan mutlu olmalı bu hayatta, çok okuyup mutsuz çocuğum olsun istemem yani. herşey dozunda güzeldir. bu çocuk 10 yıl sonra hastanede tedavi oluyor görürüz. .

11
1
yanıtYanıtla
AKİLLİ OLALIM:

Medya medya para için neler yapar sınırı yok bu çocuğu bile kullaniyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
Yenisoy:

Keşke anne babasida biraz okusa

4
4
yanıtYanıtla
corona virüs:

Abi bu çocuğu okutmayın. Hemen bir dövizci, kuyumcu yanına gönderin veya borsa işine başlatın. Aha benden demesi okul okutup da mallaştırmayın.

4
2
yanıtYanıtla
Bll:

Çocuk sorduğun sorular minvalinde cevap veriyor.. okuduğu bilgileri nasıl analiz edip beyine yüklüyor ve okuduğundan bişey anliyormu kafasımı karışmış belli değil ..

5
1
yanıtYanıtla
Bu iş özgüven işi:

6. Sınıfa gidiyorum. Benim sinifimdada böyle bir kız var. Öz güvenli bir kız degil .Otoriteye hep karşı geliyor. Eğitim düzenini hep yanlışlığı hakkında konuşuyor. Şuan benim arkadaşım neden ünlü degil. Bu iş özgüven işi. Bu çocuk kendini öne atmaya çalışıyor. Yani ben buna karşı değilim . Bence böyle çocukların keşfedilmesi için özgüvene ihtiyaç yok. Gösteriş meraklısı bir çocuk.

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

oğlum yaşıtların gibi davran bu kadar sorumluluk bu yaşta fazla :D

4
0
yanıtYanıtla
anonim:

yalaaan

1
2
yanıtYanıtla
trueway:

kristal çocuğum galiba :)

2
0
yanıtYanıtla
Demir demir:

Sadece kitabı, kafasının içine güçlü ama kontrolsüz bir çabayla doldurmuş. Doğasıyla konuşmadığı apaçık ortada. Çünkü kitap ezber olmuş. Kitabı göz önüne koyup okuyor resmen esasında anormal bir durum. Psikolog yardımıyla daha düzeyli, daha bilinçli eğitim alabilir. Ancak çocuğun büyük bir zeka potansiyeli vardır.

1
1
yanıtYanıtla
??????:

Keşke ben de kristal çocuk olsam

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title