Haberler

Kreşte Küçük Çocuklara Uygulanan Şiddet Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Güncelleme:

Samsun'da özel bir kreşte yaşanan şiddet olayı, bir çocuğun ailesine "Öğretmen bizi dövüyor" demesinin ardından ortaya çıktı.

Samsun'da özel bir kreşte yaşanan şiddet olayı, güvenlik kameralarına yansıdı.

ÇOCUKLAR TEKME VE TERLİKLE DÖVÜLÜYOR

Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi'ndeki özel bir kreşte öğrenim gören yaklaşık 35 minik öğrenciden bazıları, kreşte görevli öğretmenler tarafından terlik ve tekmeyle şiddete maruz kaldı. Bir çocuğun ailesine "Kreşte öğretmen bizi dövüyor" demesinin ardından, ailenin polise bildirdiği ihbar üzerine kreşle ilgili soruşturma açıldı. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, kreşe ait güvenlik kameraları inceleme altına alındı.

GERÇEK, GÜVENLİK KAMERASINDA ORTAYA ÇIKTI

Polis güvenlik kameralarını incelediğinde kan donduran görüntüler buldu. Görüntülerde görevlilerin, yaşları 4 ila 6 arasında olan küçük çocuklara şiddet uyguladığını tespit eden ekipler, M.K.K, S.Ö., G.Ş. ve S.K. isimli öğretmenleri gözaltına aldı.

KREŞ KAPATILDI

Şiddetin uygulandığı kreş belediye yetkilileri tarafından evrak eksikliği tespit edilerek süresiz olarak kapatıldı.

DAYAKÇI ÖĞRETMENLER TUTUKLANDI

Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen öğretmenlerden G.Ş. ve S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 öğretmen ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OKULLARDA ŞİDDET OLAYLARININ ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Önceki gün Çorum'da yurtta kalan lise öğrencisi, aynı yurtta kalan 3 öğrenci tarafından sopa ve kemerle dövülmüştü. Cep telefonuyla çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine başlatılan soruşturmada 3 arkadaş, "Şaka yapıyorduk, yanlış anlaşıldık, kötü bir niyetimiz yoktu" şeklindeki ifadelerinden sonra serbest bırakıldı.

Kreşte Küçük Çocuklara Uygulanan Şiddet Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sungurlu Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

arızabakıcı:

evde 2 çocuğa bakamazlar. . adamlar 40-50 çocuğun 5-10 tenesini islah amaçlı okşadılar deye cazırtı yapiler. . o zaman evde baktır bebeni aga. . .

2
11
yanıtYanıtla
mert:

Tüh sizin gibi insanlara yazıklar olsun. . adi yaratıklar. .

8
0
yanıtYanıtla
İki Çocuk Babası ...:

Yorumu yayınlarmısın bilmem ama ! Keşke oradaki çocuklardan biri çocuğum olsaydı o öğretmenleri ayakta Çükerdim, Yapmak istediğim şuan bu Ey vicdansızlar . . .

6
0
yanıtYanıtla
YORUMLAR (16):

Bunlar insan mı

6
0
yanıtYanıtla
umut:

Allah belanızı versin. Şerefsizler. İnşallah o çocuklara öyle davranan şerefsizlerin çocugu olmaz.

5
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Bu kadınları öldürsen kadın cinayeti derler bunlara hapishanede ekmek su vermeyecen gebersinler

5
0
yanıtYanıtla
Hayriye ataç:

Elleri kırılsın ğören ğözleri ğörmez olsun ki bu dünya güzeli cocukları bir daha göremesinler vicdansız insanlar??

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazıklar olsun

4
0
yanıtYanıtla
Ramo:

Sayın Devlet Büyüklerim Çocukarımız bızım geleceğımız hangı ana baba bu vıcdansız Goruntulere dayanabılır Lutfen ama Lutfen Bunlara gereken Cezayı Verılmesını Rıca Edıyorum

4
0
yanıtYanıtla
GOMONOS DEVRİMCİ:

YAHU BEN ŞU ÇOCUKLARINI KREŞE VERENLERE ŞAŞIP ŞAŞIP KALIYORUM. YAHU ADAM AYLIKCI SENİN ÇOCUĞUNA NE KADAR BAKAR?SENİN GİBİ ÇOCUĞUNA TİTRER Mİ? BUNLARIN EKMEĞİNİ KESECEKSİN EKMEĞİNİ!

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title