Haberler

Kredi Kartı Borcu Yüzünden Kuyumcu Soymaya Kalkıştı

Olay, bugün akşam saatlerinde, Kemeraltı Kuyumcular Caddesi'nde meydana geldi.

Olay, bugün akşam saatlerinde, Kemeraltı Kuyumcular Caddesi'nde meydana geldi. Müşteri kılığında Ergün Sarıcalı'nın sahip olduğu kuyumcu dükkanına gelen evli ve 2 çocuk babası E. A. , Sarıcalı ve yanında bulunan oğlu ile çalışanı kontrol ettikten sonra kuru sıkı tabancasını çıkarıp Sarıcalı'dan altın ve paraları istedi. Sarıcalı soğukkanlı bir şekilde E. A.'yı sakinleştirdikten sonra E. A.'nın üzerine atlayıp elinden tabancayı aldı. Boğuşma sesleri üzerine kuyumcu dükkanına gelen komşu esnaflar tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Gözaltına alınan tekstil firmasında çalışan E. A.'nın hiçbir sabıka kaydı olmadığı bildirilirken polise verdiği ilk ifadesinde, yaklaşık 5 bin TL kredi kartı borcu olduğu için kuyumcu dükkanını soymaya kalkıştığı öğrenildi. Kuyumcu Ergün Sarıcalı tarafından yakalandıktan sonra komşu esnaflar tarafından darp edilen E. A.'nın gözünde ve yüzünde morluklar oluştu. Gözaltında olan E. A.'nın hala İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro amirliğinde ifadesinin alınmaya devam edildiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title