Haberler

Kraliyeti Değiştiren Bebek

Dünyanın En Şanslı Bebeklerinden Biri Olan İngiltere Prensi George'un Doğumuyla İngiltere Kraliyet...

Dünyanın en şanslı bebeklerinden biri olan İngiltere Prensi George'un doğumuyla İngiltere Kraliyet Ailesi'nin birçok alışkanlığı ve kuralı değişti. Üniversitede tanışıp sekiz yıllık bir ilişkinin ardından evlilik kararı alan Prens William ve Cambridge Düşesi Catherine'in oğulları, kraliyet ailesi içinde halka en yakın ailenin çocuğu olmanın şansını yaşıyor. In Touch dergisi, bugüne kadar vaftiz törenlerinde kraliyet ailesi üyelerinin vaftiz anne ve babalarının yine kraliyet ailesi üyeleri arasından seçildiğini belirtip şu yorumu yaptı:

HER GENÇ ÇİFT GİBİLER

"George'un vaftiz anne ve babaları; anne ve babasının arkadaşları. Yani hayatı boyunca ailesine yakın olacak insanlar... Ömründe birkaç kez göreceği soğuk kraliyet ailesi üyeleri yerine kendisine aile sıcaklığı verebilecek insanlarla çevrelendi. Sadece 5 bin dolar harcanan vaftiz törenine aileye yalnızca en yakın akraba ve arkadaşlar davet edildi. George'un anne ve babası onu normal hayatın içine karıştırıyor. Teyze ve amcası hayatında geniş yer tutuyor. Büyük annesi onunla oyunlar oynuyor. William ve Catherine'in normal bir genç çiftten hiçbir farkları yok. Çocuklarını da bu şekilde yetiştiriyorlar."

PRENSES DIANA'NIN İZİNDE

William; oğluna, kraliyetin soğuk ve gelenekçi yapısını olabildiğince az yaşatmak istiyor. Üniversite aşkıyla evlenen, çok sevdiği için orduya girip helikopter pilotluğu yapan William, oğlunun da aynı şekilde özgür bir hayatı olmasını istiyor. Bunda annesi Prenses Diana'nın rolü çok büyük... Annesinin özgürlükçü ve kendi doğrularını takip eden tavrı sayesinde rahat büyüyen Prens, bunu oğluna da yaşatmak istiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Prens William Cambridge Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title