Haberler

Kraliyet Düğününde Davetlilere Verilen Hediyeler İnternette Yüz Binlerce Dolara Satıldı

Güncelleme:

PrensHarry ve Meghan Markle'in düğün töreninde katılımcılara takdim edilen düğün hediyeleri e-Bay internet sitesinde satışa çıkarıldı.

KRALİYET DÜĞÜNÜ GEÇTİĞİMİZ HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dünyanın merakla beklediği Kraliyet düğünü, dünyanın hemen hemen her yerinden milyonlarca kişinin izlediği törenle geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

Kraliyet'in Düğün Hediyesi e-Bay İnternet Sitesinde Satışa Çıkarıldı

DÜĞÜN HEDİYELERİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARILDI

Düğüne ilişkin detaylar törenin ardından ortaya çıkarken, düğün töreninde katılımcılara takdim edilen düğün hediyeleri internet üzerinden satışa çıkarıldı.

HEDİYELER AÇIK ARTIRMAYLA BÜYÜK RAKAMLARA SATILIYOR

Çiftin özel gününde verilen hediye çantalarını açık artırmayla büyük rakamlara satıldı. Prens Harry ve Meghan Markle'nin düğününe katılan bazı davetliler e-Bay'de hediye çantalarını satışa çıkararak 193 bin TL kazandı. Hediye çantasını satan 25 kişiden biri olan insan kaynakları sorumlusu Claire Oliver'ın Harry ve Meghan'ın "Hoş geldin" mektubu ve çantasını satarak 138 bin TL kazandığı söyleniyor. Çantanın içinde kurabiye, anma mıknatısı, Windsor Castle suyu, büyük bir çikolata madalyonu bulunuyor. Satıcılardan biri ürünleri "İngiltere ve kraliyet ailesi için ve çok bu özel günü kutlamak için tarihi ve hatıralık bir parça satın al" diyerek satışa sunuyor.

Kraliyet'in Düğün Hediyesi e-Bay İnternet Sitesinde Satışa Çıkarıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Prince Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (6)

ASLI:

BENİDE DAVET ETMİŞLERDİ HATDA KRALİÇE ARAYIP ÇOK YALVARMIŞDI AMA TENAZÜL EDÜP GİTMEDİM.

9
4
yanıtYanıtla
olca2018:

:) Düğün Organizatörü Bendim :)

yanıt0
yanıt0
SİMLİ:

HAYIR O KADAR PARAYI VEREN SALAKLARA ŞUNU SORMAK LAZIM YEDİN İÇTİN HADİ TAMAM NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN. . . . .

6
0
yanıtYanıtla
selma:

yemin ediyorum gerizekalli bu insanlar

3
0
yanıtYanıtla
tc:

qevırıyı google dan mı yaptınız nasıl bir cümle o

1
0
yanıtYanıtla
VANLI YEŞİM:

madem hediye neden satılıyor ki oraya giden davetlilerin buna ne ihtiyaçları var? hep şov hep şov

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title