Haberler

Kraliçe'nin Ziyaret Ettiği Kışlada Grup Cinsel İlişki Skandalı: Askerler İçeri Hayat Kadını Soktu!

Güncelleme:

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in ziyaret ettiği askeri kışlada grup cinsel ilişki partisi verildiğini gösteren görüntüler ülkeyi karıştırırken, skandala ilişkin video Kraliçe'nin ziyareti esnasında internentte paylaşıldı.

İngiltere'de bir kışlada kaydedildiği öne sürülen, dört asker ve bir kadının göründüğü cinsel ilişki partisinin görüntüleri ülkeyi karıştırdı. İşin ilginç tarafı ise skandalın patlak vermesinin hemen ardından Kraliçe Elizabeth'in kışlayı ziyaret etmesiydi.

BASIN, GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYAMADI

İngiltere'deki The Dragoon Guards Leuchars Station askeri birliğinde çarpıcı bir skandal yaşandı. Ziyaret ve skandal İngiltere gündemine bomba gibi düştü. Videonun yayınlanamayacak düzeyde uygunsuz görüntüler içerdiği açıklandı.

Kraliçe'nin Ziyaret Ettiği Kışlada Grup Cinsel İlişki Skandalı

GÖRÜNTÜLERDE DÖRT ASKER VE BİR KADIN VAR

Askerler tarafından gerçekleştirilen skandalın görüntüleri WhatsApp aracılıyla tüm askeriyeye yayıldı. Görüntülerde 4 asker ve bir kadın yer alıyordu. Askerler çıplak ve sarhoştu. Kadının ise bir hayat kadını işçisi iddia edildi. Video, birlikteki diğer askerler tarafından kaydedildi.

SARHOŞ CESARETİ İLE KADINI BİRLİĞE SOKTULAR

Askerlerin hafta sonu eğlencesine çıktığı ve dönüşte sarhoşluğun da cesareti ile kadını gizlice birliğe soktukları öğrenildi. Diğerleri müzik eşliğinde eğlenmeye devam ederken 4 adam ile kadın soyunmaya ve birlikte olmaya başladı.

Kraliçe'nin Ziyaret Ettiği Kışlada Grup Cinsel İlişki Skandalı

GÖZALTINDA OLDUKLARI İDDİA EDİLİYOR

Videodaki askerlerin kimlikleri tanımlandı. Bir söylentiye göre, askerler dün gece birlikten atıldı. Bir başka söylentiye göre ise, askerler gözaltında tutuluyor. Söylentilerin çıkma sebebi ise Kraliçe II. Elizabeth'in birliğe ziyareti sırasında o askerlerin orada bulunmaması.

Kraliçe'nin Ziyaret Ettiği Kışlada Grup Cinsel İlişki Skandalı

KRALİÇE ZİYARET ETTİ

Kraliçe II. Elizabeth, askeri birliği bugün ziyaret etti. Geçen haftalardaki hastalık durumundan dolayı yapamadığı ziyaretleri bu hafta seri bir şekilde gerçekleştirmeye başladı. Bugün ise The Dragoon Guards' Leuchars Station'ı ziyaret eden Kraliçe, askerler tarafından selamlandığı geçitten sonra, birliğin başındakiler ile görüştü. Kraliçenin skandaldan haberi olup olmadığı bilinmiyor.

Skandal açığa çıktıktan sonra, polisler tarafından herhangi bir suçun işlenip işlenmediğine dair olay incelenmeye başlandı. Polislere askerlerin de yardım ettiği öğrenildi. Polislerin incelemesi bittikten askerler incelemenin başına geçecek.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kraliçe Elizabeth Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (32)

hsn:

Bunun adı tecavüz olabilir mi , bilemedim , berna ya sormak lazım.

11
8
yanıtYanıtla
COREPER ÜYESİ:

KRALİÇE SENİ SEVİYORUZ. . !

6
9
yanıtYanıtla
Kara Kartal:

Şike kulübü febevbahçe

8
6
yanıtYanıtla
VELAAAAA GAZIIIIi:

al sana demokrasi. . . . bi de ingiltere gralllıkla yönetiliyo. . . biz niye yönetilmiyoz derler. . . . arkadaş adamlarda 800 yıllık demokradi. . . 500 yıllık laik kültür var. . bizde 90 yıllık. . . . adamlardaki krallık, saygı duyulan ammmaaaaaa sembolik bir makam. . . .

6
7
yanıtYanıtla
ANLAYANA:

adamlar;; akılla, bilimle, fenle, eleştiri ile, sorgulama ile. . . kendi din satıcılarına, krallara karşı yüzyıllaarca mücadele vererek laiklik ve demokrasi kazanımlarını elde edebilmişler. . . (coğrafi keşifler, rönesans, reform, yüzyl savaşlar. . . ) adamlar bu mücadeleleri verdikleri sırada doğulular haalaaa ''''''''''badddişaaaam çok yaşa. . . ver eline ayyyaaanı öpem. . . . sen olmazsan biz hiçiz. . '''''''' diye feryad ediyorlarmış. . . adamların kazanımlarını biz Atatürk sayesinde elde ettik. yani hazıra ko

yanıt5
yanıt6
Aylin:

Yaaa, ben bitane bulamıyorum, elalem grup yapıyor

3
9
yanıtYanıtla
Jyd:

Had bilmez Beşiktaşa had bildiren takım fenerbahçe

4
8
yanıtYanıtla
ENESSON:

Sapıklar.. Barış gücü, insani yardım kuruluşu olarak gittikleri her yerde istisnasız her türlü sapıklıkları yapan, bizden bazı sanatçı diye geçinen sivri akıllıların da ne kadar özgür diye parklarında oralarını buralarını açıp selfie yaptıkları, Türkiyede kazandıkları paraları başkentlerinde harcadıkları western medeniyetinin üstelik elemeden geçip seçilmiş örnekleri. Hey yawrum hey

9
2
yanıtYanıtla
Misigavrtoglu:

Insanliktan çıkmış bir toplum olarak görüyoruz bunlara göre gayet doğal yobazlikta sınır tanımayan topluluk bunlar

6
2
yanıtYanıtla
Halil:

Halifelik düşmani laik yobazların kraliçesine, bizim laik yobazlar,salem duruyor.Eee devşirme olmak böyle birşey.Bir mileti böyle kandırdilar işte.bize saltanatı ve halifeliği kötülediler.nesilleri dönüşturdüler.kendileri krallikta devam ediyor.avrupanin gobeginde papalik devam ediyor.üstelik en laikleri bile saygi duyuyor sahip cikiyor.bizim laiklere halifelik saltanat diyince zombileşiyorlar.ben hep diyorum.avrupanin en buyük başarisi osmanliyi yikmak degil.bizim insanızı devşirip kendi deferlerine düsman ettirmesi en buyük başari işte budur.yazık.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title