Haberler

Kraliçe Elizabeth ile Al Maktum'un Atlarının Yarışacağı "Topkapı Koşusu"

Kraliçe Elizabeth ve Dubai Şeyhi Al Maktum'un atları, "Topkapı Koşusu" öncesi son hazırlıklarını yapıyor.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ile Dubai Emiri Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktum'un atları, Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) yarın Veliefendi Hipodromu'nda düzenleyeceği üç uluslararası koşudan biri olan "Topkapı Koşusu"na hazırlanıyor. Sabah erken saatlerde bakımı yapılan ve idmana çıkarılan atların yarınki yarış öncesi son hazırlıkları sürerken, Kraliçe Elizabeth'in yarış atının sorumlusu Sir Michael Osword, Türkiye'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye'ye daha önce de geldiklerini

belirten Osword, "Havalimanından gelişimizde aksilik oldu. Havalimanından gelirken atın gemi koptu. Ahıra geldiğimizde hemen aynısından tedarik ettiler, çok memnun olduk. Türkiye çok güzel bir yer" diye konuştu.

TJK Halkla İlişkiler Sorumlusu Burak Konuk da birçok ülkeden gelen atların hipodromda yarışacağını belirterek, "Arap atları, İngiliz atları, soylu atlar yarışacak" dedi.

(HD-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title