Haberler

Kralı 2 Bini Aşkın Polis Koruyor

Türkiye’ye 40 Yıl Sonra Gerçekleşen Sudi Kralının Ziyareti İçin Ankara Emniyet Müdürlüğü Seferber Oldu. Kral Abdullah Bin Abdülaziz Ve Beraberindeki 40 Kişilik Heyet İçin Koruma, Güvenlik, Özel Harekat, Asayiş, Trafik, Çevik Kuvvet Ve Olay Yeri İnceleme Şubelerinden Oluşturulan 2 Bini Aşkın Polis Görev Yapıyor.

Türkiye’ye 40 yıl sonra gerçekleşen Sudi Kralının ziyareti için Ankara Emniyet Müdürlüğü seferber oldu. Kral Abdullah Bin Abdülaziz ve beraberindeki 40 kişilik heyet için Koruma, Güvenlik, Özel Harekat, Asayiş, Trafik, Çevik Kuvvet ve Olay Yeri İnceleme Şubelerinden oluşturulan 2 bini aşkın polis görev yapıyor.

Dünyanın en zengin iş adamlarının bulunduğu ülkenin kralının 20 saatlik Ankara ziyareti için polis seferber oldu. Esenboğa Havalimanı’nda başlayan tedbirler, Ankara merkezinde de devam etti. Kralın dışında özel uçağında beraberinde gelen Prens, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri, Dışişleri Bakanı, İstihbarat Başkanı ve Başkan Yardımcısının da aralarında bulunduğu heyet için yüksek noktalara keskin nişancılar yerleştirildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title