Haberler

KPSS Müracaatlarını Son Günlere Bırakıncı, Kuyruğa Girdiler

Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) Girecek Olan Yozgatlı Gençler, Kayıt İşlemlerini Son Günlere Bırakınca, Kayıt Bürolarında Uzun Kuyruklar Oluştu.

Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek olan Yozgatlı gençler, kayıt işlemlerini son günlere bırakınca, kayıt bürolarında uzun kuyruklar oluştu.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ortaöğretim ve ön lisans mezunlarına yönelik Eylül ayında yapılacak KPSS'ye girmek isteyenler, kayıt işlemlerini son günlere bırakınca, kayıt bürolarında uzun kuyruklar oluşuyor. Kayıt büro görevlileri, kayıt işlem şekillerinin sınav kılavuzlarında açıklandığını belirterek, KPSS'ye ilk kayıtın 26 Mayıs'ta başlamasına rağmen sınava girecek gençlerin müracaatlarını son günlere bıraktıklarını bu nedenle de yoğunluk yaşandığını söylediler. Yetkililer, "İlk defa ve 2006 yılından önce sınava giren adaylar sınav ücretini ilgili bankaya yatırdıktan sonra kayıt bürolarında müracaat yapmaları gerekiyor. KPSS'de son müracaat ise 27 Haziran 2008 Cuma olarak açıklanmıştır" dedi.

(ÖE-MSA-Y) 25.06.2008 17:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title